Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (53)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Na české poměry našlapaný seriál, ale jestli jste viděli Zločin, Most nebo True Detectiv, tak vás to zas tak nerozdovádí. Určitě je to jeden z nejlepších seriálů posledních let, ALE když se podíváme na ostatní světovou tvorbu, tak to není nic extra. Série je mixe detektivky, krimi i sociálního dramatu a během první půlky vás uchvátí svou atmosférou či vykreslením charakteru hlavních postav. Hlavně svou vizuální podobou, která je "hnusně" krásná a hlavně úplně jiná, než na co jsme u nás zvyklý. Na druhou stranu je jasně vidět inspirace severských a amerických temných seriálů a vlastně nepůsobí ničím originálně. Ve druhé půlce sérii dochází dech a samotný konec je velkým zklamáním. STOP kritizování - jeden z nejlepších projektů na českém rybníčku a jestli si chcete pustiti český seriál, tak jedině tenhle.

plakát

Okupace (2015) (seriál) 

Zajímavý námět, dostatek peněz ale jinak strašná nuda. Nikomu jsem ani chvíli nevěřil to co říká. Žádné překvapení, nic originálního. Strašně nevyužité motivy vlastenectví, dodržování zákonů. kolaborace či odpovědnost vůči své zemi. Takže spíše zklamání.

plakát

Gangster Ka (2015) 

Upřímně jsem to čekal daleko horší, ale furt to není dobrý film. Další film pojednávající o marasmu a divokém kapitalismu 90. let. Docela dobří herci, ale naprosto šílený děj, jestli tenhle film má něco co by se dalo nazvat dějem. Po pěti minutách se ztratíte protože tam je asi miliarda postav. Hrůza, děs a utrpení. Druhý díl si asi nepustím :D

plakát

River (2015) (seriál) 

Naprosto dokonalé. Ani nevím co bych měl vychválit více.

plakát

Bornholmská ulice (2014) (TV film) 

Vcelku rychle mi bylo jasné o co autorům šlo, ale u mě to nefungovalo.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Velký hollywoodský průšvih. Tolik známých jmen, tolik peněz, tolik talentu a výsledek takovýhle exkrement ? Strašný */**

plakát

Zabijáci (2014) 

Nadprůměrný film, ale průměrné severské krimi. Výborní herci, slabší scénář a atmosféra.

plakát

Láska podle předlohy (2007) 

Nedávno jsem byl na schůzce Book clubu, který se inspiroval tímto filmem :-) Film se mi nijak zvlášť nelíbil, ale není to ani propadák. Možná je to tím, že o Jane Austenové nic nevím, tak mi film nic nedal. Líbí se mi ale to, že určitě inspiroval tisíce lidí ke vzniku podobných knížních klubů.