Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) 

Česká televize uvedením této nové pohádky ve Štědrý den neudělala dobře. Pohádka mě nudila, nebavila, nedokoukala jsem ji ani dokonce. Herecké výkony princezny a hlavního hrdiny nebyly přesvědčivé, nevěřila jsem jim jejich radost, lásku. Celkově jsem byla nespokojená a přemýšlím nad tím, která pohádka ze současné doby mi udělala takovou radost, že bych si řekla – jó, ta byla hezká..

plakát

Plechový bubínek (1979) 

Jeden z nejzvláštnějších filmů, které jsem doposud viděla. Chvílemi dost nechutný, například lovení ryb býčí hlavou, jezení syrových ryb, ale přišlo mi, že všechny ty nechutnosti do toho filmu patří, že tam dávájí smysl. Zajímavé je, že člověka po celou dobu nenadne myšlenka, když už to skončí. Pořád ho zajímá, jak vše bude pokračovat dál. Alespoň tak to bylo se mnou.

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Těšila jsem se na tenhle film, slyšela jsem na něj kladné ohlasy, Ivana Trojana mám jako herce ráda, ale bohužel. Film mě zklamal vším. Nebavil mě, nezasmála se snad ničemu a neustále se jenom dívala na hodinky, kdy už bude konec. Ale někteří moji kamarádi jsou jiného názoru, takže je asi nejlepší, když tomu člověk věnuje ten čas a udělá si na to svůj názor sám. Já už bych každopádně tomuhle filmu čas nevěnovala.

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Film jsem viděla v kině a odcházela jsem spokojená, bavil mě. Stoupl u mě i díky hudebnímu doprovodu, písním Markéty Irglové, Glena Hansarda a Radůzy. Nevím, jestli bych chtěla vidět tento film víckrát, ale za podívanou určitě stojí.

plakát

Štěstí (2005) 

Silný dojemný příběh, který ve mně zanechal velký a hezký zážitek. Prostředí, téma, herci, jejich výkony - to vše nemělo chybu. Určitě doporučuji.

plakát

Síla lidskosti - Nicholas Winton (2002) 

Výborně zpracovaný dokument, hltala jsem každé slovo. Bylo tam spousta silných momentů. Pro mě asi nejsilnější ten, když moderátorka, která poslala do pořadu pana Wintona a děti, které zachránil, řekla, ať se postaví ten, koho pan Winton zachránil. Zvedl se celý sál. Opravdu neuvěřitelné, co ten člověk dokázal. A přitom ta jeho skromnost. Doporučuji nezapomenout si vzít kapesníčky, až se na tento dokument půjdete dívat. =o)

plakát

Zapomenuté světlo (1996) 

Silný a smutný příběh, zato však tak věrohodný a přirozený. Obdivuji Bolka Polívku, dokáže se perfektně vžít snad do každé role. Prostředí venkova, ve kterém obyčejný člověk bojuje za svoje přesvědčení, za svou víru. Určitě stojí za zhlédnutí.

plakát

Babí léto (2001) 

Skvělé herecké výkony pana Vlastimila Brodského a Stelly Zázvorkové. Bavily mě, bylo tam plno úsměvných scén, někdy jsem nevěřila, co takoví dva starouškové můžou vymyslet. =o) Úsměvný film, leč některé momenty a situace skutečné, pravdivé. Z filmu jsem měla dobrý pocit, myslím, že stojí zato pustit si ho někdy ještě jednou.

plakát

Pelíšky (1999) 

Film, který patří k mým nejoblíbenějším. Zobrazuje tak smutnou dobu, ale přitom se člověk musí neustále smát, i když už to viděl několikrát. Opravdu parádní, nikdy neomrzí.