Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (29)

plakát

Ali (2001) 

Fakt hrozný, ztracenejch 160minut..

plakát

Anglický pacient (1996) 

U tohoto filmu opravdu nechapu, jak mohl dosahnout takoveho uspehu. Nudny, nepovedeny.. Dál nevím proste, co napsat.. NIC, které me nastvalo..

plakát

Běžin luh (1937) 

Nepohyblivá rekonstrukce původního filmu, z něhož manželka Ejzenštejna vystříhala z každého záběru pár okének(aby z filmů alespoň něco zachránila) z nichž o pár desítek let později chtěli vyvolat fotky do alba, ale pak nálezce napadlo udělat nepohyblivý film z vystříhaných filmků. Jde o posobě jdoucí "fotografie", které v celku tvoří děj. Film je i vtomto případě velice poutavý a některé záběry utkví v paměti - cesta plná traktorů mířících na pole...například.

plakát

Bloom (2003) 

U hodnocením tohoto filmu si nejsem jist, je zřejmě tak složitý a šílený jako jeho předloha, kterou sem samozřejmě nečetl, jako jí nečetla většina Irů.. jejichž je to velký poklad. U tohoto filmu se nedá poznat komu se bude líbit a komu ne a kdy...

plakát

Cesta na západ (1992) 

Malý chlapec při jehož porodu zemřela matka, což neunesl otec a začal pít, se svým starším bratrem mají vlastní, těžký, ale i vysněný svět.. Film je dobře natočen, nenudí, i přesto že u pár postav (policislů) máte pocit, že už jste je někde viděli.

plakát

Con Air (1997) 

to je sračka.. ale vše dobře dopadlo, kdyby byl někdo zvědav.

plakát

Domov šedých motýlů (2008) 

Hmhmhm.. tedy ze současného hodnocení sem překvapen. Takřka nulová režie, scénář kostrbatý jako schody, směšné využití hudby atd.. 45%

plakát

Fentasy (2024) 

Zcela promarněný potenciál. Blbě sestříhaná příběh. Vtipné je také slovenské puritánství, strach z nahoty.