Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (423)

plakát

Bratři Sunovi (2024) (seriál) 

Souhlas s Chrustyn. Třetí a čtvrtý díl mě málem unudil k smrti. A potom ještě ten s golfem, kde se jen kecalo o ničem a děj to neposouvalo. A ten brácha... ach bože, nebo všichni čínští bohové. A tu jeho krasavici jsem ohodnotil a uhodl hned. To muselo být každému jasné. Jestli bude další série, s radostí si ji nechám ujít. Na Čmuchali to nemělo.

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

Když ta inscenace skončila, tak jsem si řekl, co tím chtěl ,,básník" Epstein říci. Kritika dnešní doby, kdy se na nás hrne ze všech médií samé skvělé zprávy, a ještě k tomu jsou všechny pravdivé? Nebo si jen vypůjčil téma z knihy Krvavé jahody? (Což jsem se dozvěděl až tady na csfd). Já o tom nic nevěděl, nebo to zapomněl, protože se na zprávy nedívám a net moc nečtu. Už na začátku jsem si říkal, že to nebude jen tak a bude v tom nějaký háček (jak zpívá Jan Spálený). A navíc čtrnáctidenní reklama před každým pořadem, i o přestávce hokeje, nemohla ani slepého, hluchého, blbého (jako já), ignoranta a flegmatistu nechat na pochybách, že se to bude vysílat a ještě prozradila plno věcí... a zbytek si člověk doplnil. Tak že buďme lháři pro dobro věci. Heslo na standartu. To původní už se nenosí?!

plakát

Vedlejší produkt (2024) (seriál) 

Překriminálkováno! Něco je dobré, něco ne. Toto patřilo do té druhé kategorie. A ten konec... jedno oko nezůstalo suché. A prosím, už žádné pokračování. Bylo toho až dost. Rýpli jsme si do vyšších kruhů, to jsme demokratičtí. Hurá. A pane Bebjak, vyměňte herce. Divák pozná, že to je vaše dílo jen podle jednoho herce. A nebyl nic moc. Ani jeden.

plakát

Ripley (2024) (seriál) 

Pěkné. Black and white. Jen poslední záběr pátého dílu byl barevný :-) Ale pěkně zahrané, natočené, sestřihané, zrežírované... A samozřejmě skvělá předloha paní spisovatelky!

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) odpad!

Je to velké, je to barevné a několik desítek let tady takový seriál nebyl. Tak se chválili autoři na ČT1 a 2. Jasně, když mě někdo nepochválí, udělám to sám. Přiznám se, že jsem neviděl ani jeden díl celý. Nejsem masochista a nemíním každou neděli blejt. A jestli tohle je komedie co nám veřejnoprávní TV předává prostřednictvím našich samsungů, eldží, šarpek, sony a pod. tak ať si to strčí tam kde slunce nesvítí. Běžte už s tímto humorem do prdele a nebo tam dejte smích, abych věděl kdy se mám popadat za břicho. A jsem rád, že tady desítky let takový seriál nebyl. A doufám, že nebude!

plakát

Takoví normální zabijáci (1994) 

Přemýšlel jsem o ****, ale nakonec jen tři. Tak jak mi Harrelson nevadil a i jsem jeho roli bral, tak Lewisová mě vyloženě srala. Nevím proč, ale byla mi nesympatická. Ne proto, že byla vražedkynině a pod., ale zkrátka, nesympatická. Všeobecně. Nebylo to špatné a zhlédnutí na iVysílání na třikrát, tomu určilo i počet hvězd. Do kina bych na to nešel. Taky jsem na tom v té době nebyl a dobře jsem udělal. O nic jsem nepřišel. Ovšem novináři se v tom museli poznat. Ne, že ne.

plakát

Génius - Picasso (2018) (série) 

Pořád dokola. Nic nového se postupně v dílech neobjevovalo. Jen nové ženy. Za poslední díl **.

plakát

31. Český lev - Ceny České filmové a televizní akademie za rok 2023 (2024) (pořad) 

Je mi jasné, že umělci je jiná sorta lidí a jako takový se musí sami pochválit. Nejlépe při předávání cen v tv. To se na to dívá plno lidí. A oni nám dávají při hodnocení jen jednu nebo dvě hvězdičky na ČSFD a my nejsme v červených číslech. Tak jim to musíme vysvětlit. Proč do toho ale cpou politiku nevím (vlastně vím, jsou v tv a jsou chytřejší než většina národa, tak je musí poučit). Proč si někteří musí vylévat srdce co bude až bude, to nevím. Není ale dobré to přerušovat slovy: ,,Jsme dlouzí!", když u jiné Osobnosti se neukázal ani proužek kouře. Jiný metr! A tak jsem od tv odešel. V minulých dílech předávání ČL jsem napsal, že se na to už dívat nebudu. Nedodržel jsem slovo. Moje hrubá chyba. p.s.: z oceňovaných děl jsem viděl jen Volhu.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Kniha je super, hrozná! A pokračování Cesta zpátky je ještě lepší, hroznější! Film tomu odpovídá. ,,Pěkně" ukázaná nejhorší válka lidstva. S minimem hudebních tónů (což mi vyhovuje) a odpovídá skutečnosti. Taky tam nehrála hudba! Ale to je můj názor.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Formou vyprávění mě seriál vyhovoval. O hereckých výkonech se asi nemá cenu vyjadřovat. To jak se chovali ztvárnění aktéři je na jinou kapitolu a jestli to tak bylo či ne (asi ano) je úplně jedno. Taky neposuzujeme v seriálech jestli doktoři takto operují nebo jednají s pacienty... Za mě seriál měsíce. Minimálně.