Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mafián z Taipei vyrazí do Los Angeles, aby tam ochránil svoji tvrdohlavou matku i nic netušícího mladšího bráchu, kterým jdou po krku záhadní útočníci. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli jsem koukal na něco jiného než ostatní, ale mě se to nějak zvlášť nelíbí. Celé je to takový nedomrlý ani ryba ani rak. Ani komedie ani pořádný drama ani akční prostě od všeho něco a dohromady to nefunguje. Postavy se chovají jak retardovaný. A k tomu ta kombinace dvou jazyků mě docela lezlo na nervy. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Nejdelší a nejlepší reklama na známé i u nás pálivé Buldak nudle :)) Tady se Netflix opět trefil a plní, co slíbil, že ubere na kvantitě a přidá na kvalitě. Nezdá se mně, že by ubral na kvantitě, ale na kvalitě rozhodně přidal. Bylo to svižné, zábavné, takový ten chytrý rodinný humor říznutý mafianským sarkasmem, akce byla taky fajn a audio-vizuál s obsazením byl dokonalý. A díky seriálu se musím co nejdříve podívat na můj oblíbený akčňák z mládí Gymkata :) ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám za sebou další pořádnou jízdu, která (skoro) celou dobu příjemně šlape, rozhodně nenudí a je to především strašná zábava. Jenom mi přišlo, že je třeba připravit se a bejt se seriálem na stejné vlně. Proč? .... Je to gangsterka? Je to komedie? Je to rodinné drama? A je podstatné, že je to všechno dohromady, když všechny tyhle vrstvy spolu skvěle fungují, nebo je lepší, když se všechno drží v pěkně upravených šuplíčkách, aby divák přišel o tu příjemnou zábavu z překvapenosti, že se to povedlo skvěle dát dohromady? Protože ono se to povedlo a mě neskutečně sedlo. (No, a když budu mít náladu jenom na jedno z toho, je spousta jiných věcí, který mi to dají.) Celá pointa s rodinou byla skvělá od začátku až do konce. Včetně toho, že lhát a podrážet ostatním je špatný, natož v rodině, ale když je to pro její prospěch, tak sem s tím. A klidně dvojitý nášup. Od druhé poloviny se sice ubere na humoru, ale je tam pořád, ale ono to vlastně sedí k ději, když to Bruce ze začátku nebere vůbec vážně, narozdíl od Charlese, který to bere všechno až moc vážně. A do toho vždycky starostlivá mamča. (Jdi do postele, zítra máš test. A ty pojď se mnou, ta mrtvola se neuklidí sama.) Jenže všechno to dává smysl. A začne se všechno trochu obracet. Možná proto paradoxně mě bavily právě ty díly, který mohou působit jako vata, protože se v nich rozebírá právě ta rodinná část. Bez který by potom nefungoval konec. A potom to poslední. Když se přijde do té drsnější a akční roviny, tak jsem byla vážně spokojená. Hlavně v těch momentech, kdy si střih dal šlofíka. Ano, akční scény nejsou většinu času nijak zvlášť drsný, ale jsou vážně skvěle natočený. A toho si cením mnohem víc. Takže jo, tohle se povedlo. Skvěle napsaný, dobře zahraný, dohromady vážně pohoda, která příjemně zabaví. Ano, má to svý mouchy. A to především prapodivně vystavěný poslední díl, který se vás snaží přesvědčit, že postavy skončí určitým způsobem, zatímco vy víte, že to je blbost, a když skončí potom tak, jak to bylo jasný, tak to nikdo nikdo najednou neřeší, přestože předtím to bylo takový haló. To trochu zamrzelo. Protože....nejsem si jistá, jak jsem si měla přebrat konec. Je tam potitulka. Už se nedělají cliffhangery a konce jako konce, ale konce jako konce a potitulky, takže když jdou dál titulky, pozná se, že asi přijde potenciální průser. Protože tenhle filmový nešvar je teď i v seriálech. Já si umím přestavit, že tohle jako konec. Že jsem viděla skvělou jednohubku, která mě zabavila na pár dní. A se všema těma se hercema se ráda znovu sejdu u jiných věcí. Jenže tohle výsledný efekt trochu dost kazí. (Podobně jako třeba v loňském majstrštyku Moving.) A mám dost velké obavy, že pokud bude pokračování, přijde to právě o humor. A to by bylo škoda.. :( 90% Update 4.3.2024: pro druhou sérii zrušeno... ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Mafiánský akční seriál o Triádách. Charles, jako syn vůdce jedné z nich je sympaťák, který se vyžívá v pečení a zabíjení lidí. Nicméně má emoce a svědomí tak napůl. Jeho bratr Bruce, který pomalu ani neví, že nějakého bratra má, jelikož žije s matkou v LA. Což je od Tchaj-wanu nějaká ta cesta. Je to napínavý, dostatečně akční a příběhově i celkem vtipný seriál. Ovšem Bruce mi postupem času trochu lezl na nervy svým srabáctvím. Nedokázal se postavit matce, která věčně rozhodovala o jeho osudu a on vždy stáhl ocas.  Charles tomu dával dobrou šťávu a díky němu mohu říct, že se jedná o naprůměrný seriál od Netflixu. 75% je adekvátních. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Malo to potenciál na super temnú triádovku, ale nie, oni z toho museli urobiť trápnu komédiu. Najviac ma sral ten debilný otravný neschopný brat. Každá scéna s ním bola utrpením. Na druhej strane tu sú špičkové bitky, kvôli ktorým sa to oplatí aspoň preklikať. Len škoda, že Michelle tu má len jednu bitku. Ja viem, je už stará, ale aj tak. Sakra, fakt to mohol byť dobrý seriál a nie taká chujovina. 5/10. ()

Galerie (210)

Zajímavosti (1)

  • Název epizody odkazuje na film, který sledují bratři v televizi – Gymkata (1985). (radecacek)

Reklama

Reklama