Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Naprosto nádherný film. Pamatuju si že na mě kouzlo filmu zapůsobilo hned napoprvé, kdy jsem si na konci říkal, že lepší film jsem neviděl. No...a po dalších a dalších shlédnutích se na tom nic nezměnilo:) Film má i naponěkolikáté stejné kouzlo, herci jsou stále vynikající a já mám na konci stále stejně příjemný pocit. Ve filmu totiž nechybí několik zábavných momentů, spousta silných scén a nádherný závěr, který krásně zakončuje tento filmový klenot.

Memento

Memento (2000)

Můj oblíbený film a hlavně ten nejoriginálnější co znám. Memento je taky jeden z mála filmů, který se mi po každém dalším shlédnutí líbí ještě víc než předtím. Člověk si všimne dalších detailů, které na něj zapůsobí, silné scény jsou ještě silnější a celé je to ještě lepší zážitek. Ústřední herecké trio je skvělé a konec (vlastně začátek) je dokonalý. Ale scéna, která na mě zapůsobila nejvíc je ta, kdy Guy pálí u ohně věci své ženy...nádhera. Tomuto filmu prostě není co vytknout:)

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Skvělý začátek parádní trilogie, u které jsou všechny díly skvělé, ale osobně mám přece jen tenhle díl nejradši. Prostě se mi opravdu líbí Martyho setkání se svými mladými rodiči:) Ale celý film je skvělý. Od začátku do konce ho táhnou sympatický Marty (M.J.Fox) a dokonale šílený doktor (Ch. Lloyd). K tomu režie pana Zemeckise a skvělý scénář a z Návratu do budoucnosti je nestárnoucí klasika, která si mě získala a kdykoliv se na ni znovu rád podívám.

Nádherný holky

Nádherný holky (1996)

Tohle je opravdu nádherně lidský film. Přesně takové "malé" filmy mám rád a tenhle má v sobě takovou úžasnou nostalgicky příjemnou atmosféru, kterou si mě vážně získal. Ten příběh o partě skutečných přátel je mi prostě blízký a když ty přátele a "jejich nádherný holky" hrají takoví herci a herečky jako tady, prostě není co řešit. Mám takový dojem že po dalším shlédnutí se tento skvělý film zařadí do mé Top10. A mladá Natálka je prostě úžasná :)

Ovládací panel
1 bod