Reklama

Reklama

VOD (1)

Školní sraz ve sněhem zapadaném městečku v Nové Anglii svede dohromady skupinu bývalých spolužáků, kteří obrážejí jednu hospodu za druhou a probírají přitom sex a vztahy. Je mezi nimi newyorský barový pianista Willie, který hraje po nočních klubech. Ve městě je Willy zcela nepochopitelně přitahován svůdnou třináctiletou dívkou. Pak je zde stárnoucí sportovec Tommy, jenž se i navzdory svému vážnému vztahu s Sharon nedokáže ubránit šťastným vzpomínkám na sex s bývalou královnou maturitního plesu Darian, která už je také vdaná. Nedospělý Paul je tak posedlý supermodelkami v plavkách, jejichž fotkami má vytapetované celé zdi, že se s ním kvůli tomu rozejde jeho přítelkyně, servírka Jan. Paul posléze začne chodit s úžasnou Andreou, která se mu snaží vysvětlit, že je víc než jen krásná. A nakonec jsou zde i Stinky, který přijel jen na skok, a Gina, jež se považuje za feministickou poradkyni. (Cinemax)

(více)

Recenze (85)

mira.l 

všechny recenze uživatele

73%? Viděl jsem ten stejnej film? Ano, Natalie Portman byla ve své roli úžasná, příjemným oživením byla i Uma Thurman, ale to je tak všechno. Od filmu s takovým názvem bych čekal té ženské krásy přece jen o něco víc, a mužské role? Který že byl vlastně William, Steve, Stan nebo jaxe vlastně všichni jmenovali? Sonda do života jednoho malého amerického městečka v jakémsi zasněženém zapadákově, kde se pořád jen prohrnuje, sedí v hospodě, (skoro) každý zná každého, no nevim, nikterak mě to neuchvátilo. Dvě hvězdičky za výše zmíněné dámy a tak nějak spíš ze soucitu za zbytek. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Pohodovka z devadesátých, kde se nic moc neděje, partička lidí, každý má svý trable, zejména co se týče vztahů, ale dohromady se to lépe táhne. Určitě hodně při sledování dodá sentiment - Uma tu byla mladinká (po skončení střih a vyskočil na mě z TV velký detail její tváře zacákané krví, jak strnule hledí do kamery Kill Billa, tak to je úplně jiné kafe a Uma o pár let starší, zhrubla a je vážnější, než byla tady) a Natálka Portmanovic skoro k nepoznání, lolitka, byť v zimní bundě a s kulichem na hlavě. A to je tak všechno, co si z filmu odnáším. Nenadchne, neurazí. ()

Reklama

Lichty 

všechny recenze uživatele

Unikátní film s příjemně zasněženou atmosférou, kterému se daří to, co se jiným podobným dramatům povětšinou nevede. Celá parta hlavních postav je totiž od prvních minut velmi sympatická a těžko říct, zda na tom má větší zásluhu Rosenbergův scénář, Demmeho režie nebo opravdu parádní casting. Jedna z mála významných rolí Timothyho Huttona, který dokazuje, že by si zasloužil mnohem větší pozoronost diváků. A Natalia Portman? Z její bezprostřednosti přímo mrazilo v zádech. Skutečně kouzelné! ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek o návratu do rodného městečka a připomenutí si starých časů. Film má opravdu silnou nostalgickou atmosféru, která přeskočí na diváka okamžitě po začátku. Emoce a charaktery, které se tu řeší jsou obyčejné a o to krásnější a vévodí jim nádherný vztah mezi Huttonem a neodolatelnou malou Natálkou Portman. Velmi vyjímečný pomalý příjemný nostalgický skvěle obsazený snímek, který by si zasloužil větší popularitu. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný, pohodový film o tom, jak se v malém městečku neděje relativně nic a zároveň celkem dost. Povedená je zápletka ústřední postavy s Natalie Portman, která má takovou roli, že by si na ní myslel každý. Zvlášť bych upozornil na hudbu, která se zde objevuje, neboť dle mého nemohla být vybrána lépe. Rád se podívám znovu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Reakce Natalie Portman ve scéně, kde ji Timothy Hutton políbí na tvář, jsou spontánní. Režisér Ted Demme se totiž s Huttonem na polibku domluvil, aniž by Natalie něco tušila. (D3VIL)

Reklama

Reklama