Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (76)

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Není to špatný film, ale dobrý rozhodně také ne. N. Cage je velmi dobrý herec co zvládne snad každou roli a už jen proto bych dal hvězdičky dvě. Atmosféra filmu je celkem slušná a další osazenstvo zvládá svoje charaktery také dobře. Tudíž ***.

plakát

V (2009) (seriál) 

Toto je naprosto neuvěřitelně super seriál který ve mě vzbuzuje řadu emocí. Dnes jsem viděl další díl a ten mě uvrhl do hluboké deprese, kterou jsem musel léčit filmem Vetřelci, jinak bych do zaměstnání šel v pondělí dost sklíčený! Scénárista který vymýšlí dějovou zápletku je buď šílenec, génius a nebo "ještěrka" ... :D (pravděpodobně je to všechno v jednom). Postavy jsou skvěle ztvárněné, má to spád a byť je místy předvídatelný děj, jsou místa ve kterých to nabere zcela nové obrátky. Anna je fantastická stejně jako Mrs. FBI .-)) Triky jsou přiměřené, jen: panebože, ať to dobře dopadne a tu mrchu stáhnou z kůže! HEHEHE.

plakát

V pasti (2005) 

Rozmýšlel jsem, zda 4* nebo 5*. Jelikož vynikající herecké výkony, dynamika, nenápadný začátek a opravdu úžasně vyvedený konec opravdu berou dech, je to za 5*. :-D I když musím říct, že jsem nikdy nekoukal po mladších slečnách, pak tady mě v podání E.Page napadalo jen jediné slovo - nádhernědětskyokouzlující xD Vůbec mě nepřekvapilo, že svedla o dost staršího muže a už vůbec ne s pedofilními sklony. Kdybych vypadal jako on, bál bych se chodit v noci (možná i ve dne) po ulici! Film má parádní kameru a psychologie postav je úžasně promyšlená a řekl bych max. realistická. Byli okamžiky kdy jsem si říkal, být na jeho místě, asi bych si radši rozbil o stěnu a nebo se pokusil aspoň ztratit sebevědomí. Fakt doporučuji všem.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Moc hezký film s velmi dobrým propracováním, skvělým hereckým výkonem a úžasným psychologickým námětem. Lidé často přemýšlí nad tím, co se děje člověku, který nestárne, ale co se děje člověku který stárne-mládne obráceně, to je ještě zajímavější myšlenka. Docela mě to dostalo a i když jsem konec očekával, stejně na mě dost hluboce zapůsobil. Výkony Mr. B.Pitta a Mrs. C.Blanchett ani netřeba vychvalovat. :-)

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Dlouho jsem přemýšlel jak tento film ohodnotit. Nakonec jsem se rozhodl pro mnohé špatně, ale sám sobě upřímě. Efekty byli kvalitní, viděl jsem sice lepší, ale přesto byli kvalitní. Herecké obsazení zajímavé. Příběh zvláštní a místy opravdu úsměvný. Postava Dr. Manhattna byla velmi zajímavá a vůbec bych se nezlobil si jeho schopnosti půjčit aspoň na jeden den - už kvůli krásnému modrému vyzařování hehe. No, komiksové předlohy ještě zdaleka nejsou vyčerpány, takže go go go. :-P

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Na ten film jsem se těšil a mrzí mě, že to není víc než slušná dvojka od Šifry mistra Laonarda.... Jak říkám, vše průměrné a tentokrát i skvělý T. Hanks nepomohl k lepším výsledkům!

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Prima a prima. Hudba, děj a triky v pohodě. Trošku pokulhávající byli herecké výkony a spád děje, ale kolem a kolem viděl jsem horší filmy s větším rozpočtem. Mě osobně by zajímalo např. to, jak vznikla lady Storm.... Jo a tento film jsem viděl ve dvou verzích, v té jedné jsou vidět všechny použité triky a pc sekvence a řeknu vám, je sranda vidět je tam skákat a na zádech mít dvě lana :-P

plakát

Star Trek (2009) 

Takže, jako jeden z tzv. "Trekies" se počítám k opravdovým fanouškům tohoto žánru a viděl jsem snad všechno co mělo v názvu Star Trek - nemluvě o hrách - :-D No a po ST Nemesis jsem měl opravdu strach že tím to končí.... :-(( Zprávy nebyli právě povzbuzující a tudíž jakmile nahlásili tento projekt, málem jsem udělal díru do stropu pomocí svého fázeru hehe. Čekání se vyplatilo. Problematika cestování časem se v ST objevila už mnohokrát a taktéž v jiných sci-fi filmech a já přiznávám, že sám za sebe vidím nejreálnější teorii tvz. paradoxů (kdo nezná ať si nastuduje páč na vyložení je to dost složité). Nicméně tato verze mě taktéž nepřišla vůbec špatná. Herecké obsazení velmi slušné a výkony velmi kvalitní. Stejné mohu řici i o efektech a ozvučení. Trochu zavádějící je románek mezi Uhurou a Spockem....to se jaksi v seriálu nikdy nijak neprojevilo (alespoň co já si pamatuju). Vidět týpka kterého jsem viděl před pár dny jak hraje Harolda a následně pana Sulu mě fakt pobavilo taktéž platilo o Scottym a dalších. Prostě a jednoduše, film doporučuju všem a pokud jste fandové jako já, pak je to pro vás MUST SEE!

plakát

Jezdci Apokalypsy (2009) 

Rozhodoval jsem se mezi 3-4 * ale nakonec vyhrálo to, že D.Quaid je dobrý herec a že námět filmu je velmi kvalitní a zpracování taktéž. Nedostatkem bylo, že jsem zhruba po 1/3 filmu veděl kdo a proč za vším stojí. Film je skutečným varováním sice extrémního rázu, ale kdo se zajímá o sociální dění, ten ví, že situace v rodinách po celém světě se dost mění a to především k horšímu. Některé scény jsou celkem drastické (autooperace srdce např.).

plakát

Eurotrip (2004) 

Ze začátku se mě ten film jevil jako velmi jednoduchý a podprůměrný, s průběhem času se to mírně zlepšilo. Hercké výkony nic moc, ale některé situace byli opravdu vtipné. Jen jsem si říkal, že je zvláštní, že je několik zemí po odvysílání nezažalovalo...např. Slovensko-Bratislava :-D