Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

Viděno 29.9 2010 (po strašně moc letech, jsem si to vybavovala během koukání dost útržkovitě) Dokonalý, skvělý a božský akční film!! Moje pocity teď skvěle vystihuje óda na na radost hrajicí v závěrečných titulcích. Já se tak strašně moc těším až bude v kině Die Hard 5! A mimochodem.. Alan Rickman se může jít se Snapem zahrabat, tady hrál naprosto ukázkově.

Kontakt

Kontakt (1997)

Asi jedinej film kterej mě pokaždé když ho vidím dojíma k slzám. Stejnej pocit, jako když jsem ho viděla poprvé. :)

Sunshine

Sunshine (2007)

Úžasný, už si ani nepamatuju kdy jsem měla naposledy takovej soucit s nějakou posádkou vesmírné lodě a bála jsem se o každej jejich krok (lidskou posádkou :D ). Plus ten pocit být tak blízko Slunci byl docela fascinujicí. Moc hezkej film, mile mě překvapil. Prostě miluju vesmírnou tematiku. + Chris Evans tam byl skvělej *_*

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Ano, konečně jsem to viděla a teď fakt hodně lituju že jsem na to nešla do kina, pač to bylo absolutně awesome!!! A jesli jsem u nějakýho filmu nevědela kam s očima, byl to tenhle... @___@ (se divím že se mi o tom nezdálo :D )

Troja

Troja (2004)

Nechápu sama sebe že jsem se tomu filmu leta vyhýbala..luxus!! Pochod padesáti tisíc řeků k branám Troje byl vskutku.. impozantní. Luxusní řežba, zírala jsem, oči dokořán a zatajenej dech! Plus teda to že Hector vypadal líp než Achilles mi trochu působilo problém na čí straně vlastně být.. nedalo se rozhodnout. Tři hodiny utekly jako voda a ta poslední, uh.. feelings O_O" Užasnej film, určitě dám někdy znova :). Jediná věc, co mě trochu zklamala... kde se flákali bohové? :)

Vetřelec

Vetřelec (1979)

Giger stvořil nejpreciznejší a nejúžasnější vesmírnou "obludu" ze všech. Na ty slnintajicí Alieny se tak krásně kouká :-).

Blízká setkání třetího druhu

Blízká setkání třetího druhu (1977)

Geniální film, od geniálního režiséra. Tohle bylo moje první sci-fi který jsem viděla, melodie která tam mimozemšťanům hraje se mi z mysli asi nevytratí nikdy. Pro mně určitě kultovní snímek.

Šinseiki Evangelion gekidžóban: The End of Evangelion

Šinseiki Evangelion gekidžóban: The End of Evangelion (1997)

Jedinej anime film u kterýho se mi v hlavě mísí pocity štěstí a totální beznaděje. End of Evangelion jsem musela zkouknout ve dne. Narozdíl od seriálu, kterej jsem bez problémů dávala v noci. Totálně masakrujicí scéna s Asukou a následnej end doprovázenej písničkou Komm, süßer Tod byl pro mně opravdu značnej rozklad. No ikdyž se na film kouknu po několikáté, pokaždý si ho vychutnám stejně jako poprvé. Celá série Evangelionu je prostě počin, co stojí za to vidět.

TRON: Legacy 3D

TRON: Legacy 3D (2010)

Viděno 18. 12. 2010 Olympia Brno, 3D promítání. Přes den jsme se s přítelem konečně podívali na starýho Trona, pro mně bylo velkým hnacím motorem tohle pokračování, kde skládali hudbu mí oblíbení Daft Punk. Starej Tron nás tak naladil, že jsme se z hodiny na hodinu rozhodli že půjdem do kina. Usedla jsem do sálu, zkoukla pár trailerů a začal pro mně audiovizuální nářez.. Z 3D sice mohli vymáčknout víc, ale jako celek to fungovalo dokonale. Víc akce bych samozřejmě snesla, ale souboje byly super, ať už vzůru nohama s Rinzlerem, nebo efektní svítící motocykly. Jsem prostě zatížená na neonově zářící věci. Olivia Wilde tady byla fakt krásná, ten obleček jí nehorázně sekl. Teda on tam sekl snad všem :-). No a ta už zmíněná hudba Daft Punk, teda nečekala jsem že mi rozvibruje snad každou buňku v mým těle. Tu jsem si opravdu užívala do posledního tónu a jejich objevení na Castorově párty bylo velice příjemným překvápkem :-).