Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Když to přeženu, je to film, kde není jediná smysluplná replika. Vyprávění je nudné, nemá hlavu ani patu a na erotické scény se nekouká dobře, jelikož hlavní hrdinka je celá ošklivá. Druhou část hodnotím na základě této části, nemyslím, že bych ji zvládl přetrpět.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Film, který rozvíjí lidskou mysl a určitě posunul dál vizuální stránku filmu. Umění.. Nechcete-li se posouvat někam dál a objevovat, zůstaňte u svých oblíbených transformerů nebo tu pak alespoň nepište, jaká to byla nuda. Film nemůže za to, že na něj nemáte a akorát odrazujete ty, pro které byl vytvořen. Jediné, co mě mrzí je, že ty dlouhé záběry nebyly ještě delší, a že nikdy nedostanu odpovědi na mé otázky..

plakát

Méďa (2012) 

Jestli se chcete dobře pobavit a nemáte nic proti místy vulgárnímu humoru, pak je Ted film pro vás. Oko citlivého diváka nezůstane suché.

plakát

96 hodin (2008) 

Oceňuji, že hrdina zbytečně nemluví, nýbrž jedná, naopak kroutím hlavou nad idylickým závěrem, který je totálně křečovitý. Soudě dle zdejšího hodcení jsem čekal více, jde ovšem pouze o průměrné kriminální drama jakých už bylo natočeno nespočet.

plakát

Don Jon (2013) 

K filmu se vyjadřovat nebudu, ani snad nevím jak. Jen se musím podělit o fakt, že Scarlett se krásou nemůže vůbec měřit s Julianne Moore. Trochu mě znepokojuje, že to tak vnímám ve svých 22 letech, ale zkrátka to tak je. Btw.. poprvé jsem zahlédl znechucené diváky odcházet z kina a nezbývá než říci, že je mi takových lidí líto.

plakát

Senna (2010) 

Dokument o člověku a tématu, který mě upřímě zajímá, a který vnímám jako ten nejlépe zpracovaný ze všech doposud viděných. Nabízí skvělé autentické záběry z okruhů, zajímavé rozhovory s lidmi, na kterých jde vidět, že mluví od srdce, poutavý hudební podkres a hlavně velký životní příběh jednoho z nejlepších pilotů formule 1. O Sennovi se tu mluví jen v superlativech, což není zcela fér, ale já to beru, protože o mrtvých se má mluvit jen v dobrém. Senna měl i svá negativa jako každý člověk, jezdec.. a já osobně stojím na straně Prosta. Pohrdám lidmi bez respektu a stejně jako Alain si nemyslím, že by jeho kontaktní styl patřil do sportu, kde se pohybujete rychlostí převyšující 200 km/h. Já ovšem i tak k Sennovi velký respekt chovám. Byl to skvělý jezdec s darem od Boha, který mu dával svá vítězství a zároveň mu zcela po právu sebral ta "nejlepší" léta a stáří. Moc mne mrzí, že dnes jsou monoposty Formule 1 ovládané nikoli piloty, ale ajťáky..

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Romantická komedie, která není vytvořená podle šablony a tudíž překvapí.. zdůrazňuji, že velice příjemně! Scénu, která následuje po prvním sexu jsem si musel pouštět stále dokola :)

plakát

Philadelphia (1993) 

Neskutečně důležitej a nádhernej film..

plakát

Zmizení (2013) 

Velice intenzivní drama s (pro mě) dost citlivým tématem, které si prožijete. Vadilo mi jen, že jsem odhadl pachatele již v první části dění, a že film nešel až na krev a nedočkal jsem se buď obvinění, či obhajoby jednání otce, který je schopen udělat cokoli, aby zachránil svou dcerku. Nevím jestli je za tím strach, nebo se jedná o kalkul, ale já to chtěl slyšet přímo a bez obalu z detektivových úst. Nesrážím hodnocení za první výtku, jelikož není zaviněna scénáristy. Je to dáno tím, že už mám přecejen nakoukáno a film zkrátka recykluje už recyklované. Určitě doporučuju zhlédnout tehdy, kdy už si myslíte, že vám nemůže být hůř.

plakát

Gravitace (2013) 

Audiovizuální krása, tak honem do kina ať si užijete všechny ty nádherné obrázky a detaily na sto procent! :)