Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (343)

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Tomu nešlo dát jinak než plnej. Krásnej film, oba borci skvělí, odlehčené parodování jejich kultovních snímků. Pozitivně naladěný. Gimme one more shot :)

plakát

Oasis: Supersonic (2016) 

Nikdy jsem nebyl fanda Gallagherů jako lidí, ale jejich muziku uznávám...Noel je géniální skladatel a to mu nikdo neupře. Dokument provází kapelu během nejslavnějších 2-3 let...možná díky bohu. Pro fandy i nefandy věřím, že přínosný kousek

plakát

Gangy New Yorku (2002) 

Páni...Daniel Day Lewis předvedl asi jeden z mých nejoblíbenějších výkonů. Takže většinu filmu jsem nadšeně hltal. Leo samozřejmě taky výborný. Rukopis Martina se nezapře a dobová atmosféra fantastická. 90%

plakát

Beatles: Perná léta (2016) 

Anthology je pořád nejvíc přínosný dokument, ale toto neurazí. Spíše naopak. Hezky udělané, ale pro fandy asi nic co by nevěděli.

plakát

Osm hrozných (2015) 

S Gaunery, Pulp Fiction a Pancharty nejlepší Tarantinovka. A řekl bych, že i nejvíce signature. Nejsem ani pořádně schopen popsat jak moc mě Hateful 8 uchvátili. Nemůžu nic vytknout. A životní role Tatuma je vynikající. Morricone taktéž.

plakát

Keith Richards: Under the Influence (2015) 

Můj největší sen je s tímto pohodovým mladíkem dát panáka dobrýho pití a nechat si pouštět jeho bluesovou influence. Keith je a vždy bude ztělesnění Rock'n'Rollu....a i po tom co dokázal si stále váží svých předchůdců. Pro velké fandy tu asi není přebytek nových informací, ale i tak si tento dokument užijete. Koukat na Keefa ve studiu či vidět jeho sbírku kytar...tomu říkám slast :)

plakát

Beware of Mr. Baker (2012) 

Samozvaný nejlepší bubeník světa asi tím opravdu nejlepším nebude. Jeho konstatní shazování vrstevníků Moona, Bonhama a Mitchella je až na odebrání svéprávnosti. Nicméně tenhle chlapík bez špetky soudnosti a grumpy levelem na maximu je opravdu zábavnej. Přitomnost v jeho společnosti bych asi s chutí vynechal, ale smeknout před ním musím. Přeci jen Cream byla jedna z nejvlivnějších kapel...Taktéž smekám před tvůrcem, že na toto měl koule a vydržel to!

plakát

Zmizení (2013) 

Atmosféra jako jsem dlouho nezažil. Když jste 2 a pul hodiny nehnutě v křesle, asi tvůrci dělaj něco správně. Herecký obsazení naprosto perfektní. Troufnu si říct, že jedny z nejlepších rolí jak Hugha tak Jakea...a že pánové za sebou maj pěkný role :) 90%

plakát

Joy Division (2007) 

Dokument mě vtáhl do atmosféry a s ubíhájící minutáží více a více mrazí. Jinak to být postaveno ani nemohlo, přeci jen jedná se o jednu z nejtemnějších kapel co jsem kdy poznal. Budu muset více prozkoumat texty...Ian byl básník se vším všudy a díky svému osudu někdy i zastiňuje neméně talentované kolegy z kapely...Stále považuju Unknown Pleasures za jejich nejlepší dílo :)