Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Po dlouhé době komedie, u které jsem se bavil od začátku do konce a to i díky obsazení, které je podle mě super. Scénář vsadil na zaručený levný humor, který prostě pobaví, (alespoň mě tedy zde pobavil). Minotaura a jeho bludiště už jsem v pár snímcích viděl, ale takto zpracovaného zatím nikoliv, no a ten přívěšek na krk mě fakt dostal :D

plakát

Superman se vrací (2006) 

Některé filmy by se neměly už zkoušet znovu natočit a o supermanovi po 20 letech to platí dvojnásob, alespoň né takto :)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Čekal jsem slabší průměr a vlastně to i slabší průměr byl, ale bylo tam něco za co dávám 4 hvězdičky, ale prostě nedokážu říct co to je :D Fakt zvláštní film

plakát

Nová Evropa očima Michaela Palina (2007) (seriál) 

Paradní dokument, když se k tomu přidá skvělý Michael Palin, je to podtržených 5*. Určitě některé věci, tak pozitivní jako to je vykresleno v dokumentu nejsou a například "právě" o Slovensku toho mohl říci rozhodně víc a ne jen ukázat jak se dělaj jítrnice a vykalený chlapíky při zabijačce, ale určitě jsem se dozvěděl spousty zajímavých věcí o zemích, o kterých jsem si myslel, že jsou nudné… Samozřejmě kdo není na vlně Monty Pythonů, může to vidět jinak, ale já jsem byl nadšený.

plakát

Americký zločin (2007) 

Hodně dlouho jsem neviděl film, kde bych si tak moc přál všem účinkujícím skoro hned od začátku rozbít ciferník. (Zejména matce a jejím dementním dětem, když pominu ty retardovaný přihlížející sousedy). Ellen Page opravdu tyhle divný postavy jdou viz. V pasti :) Celkem silný filmový zážitek, umocněný tím že se to skutečně stalo.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Ani jsem se moc nenudil a to jsem čekal že to bude jedná velká nuda a propadák. Prominu tomu i ten konec, efekty ve scéně kdy se sesouval písek, byly na úrovni těžce béčkovýho filmu co dávaj na nově v jednu ráno a ateliér byl přímo bolestivý. Nakonec mě to, ale celkově vlastně i bavilo a vzhledem k tomu, že jsem hrál před mnoha lety hru, tak mi to chvílema přišlo i jako nostalgie na mládí :D

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Naprosto bezkonkureční pěti***** záležitost, akčnák tak jak má bejt. Čekal jsem na tenhle film dva roky a jsem naprosto nadšenej, pro mě osobně vrchol tohohle roku a možná i déle. Nešel jsem na to kvůli tomu abych pozoroval oduševnělý příběh, ale abych viděl pořádnou řežbu a to se taky stalo, naprosto výtečnej Lungren asi po 25 letech je ve filmu co je v červeným a zaslouženě. Sly to prostě nepodcenil a odevzdal zde kus sebe :)

plakát

Ong-bak (2003) 

Příběh = hooodně slabej, místy fakt jednoduchý až hanba :) Akční scény = 5 hvězdiček - Jestli existuje vtip, že na Chucka Norrise nepůsobí zemská gravitace, ale Chuck působí na ní, tak na Tonyho Jaa skutečně gravitace nepůsobí!!!!! Neskutečný bitky a věci co předvádí, kam se hrabe Hollywood!!!!!!

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Naprosto originální seriál, každej díl hoooodně zábavnej. První série dávám pět ***** Škoda jenom, že poslední epizoda skončila, tak jak skončila, teď abych čekal minimálně rok jak to dopadne :-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Po zkouknutí dalších dvou sérií už to na 5* není, ale prostě je nechávám. Druhá série 4* a třetí 3 a půl* bez Nathana už to prostě není ono.

plakát

The Brittas Empire (1991) (seriál) 

Moc povedený seriál, opravdu škoda že se do české televize asi nikdy nepodívá. Chris Barrie zde hraje fantasticky, tak jak mu to jde nejlépe (arogantně, sobecky, natvrdle), ale asi přibyla ta starostlivost oproti trpaslíkovi, konečně má zde funkci a může rozkazovat. Jenom zde postrádám někoho jako Lister kdo by ho setřel :). Na druhou stranu je tu vždy "nechutný" Colin a ten má taky něco do sebe. Celkově tento seriál "pro mě" 5*