Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Naléhavé zjevení (2018) 

Je něco špatného na tom chtít žít lépe? Otázka bohatého “zkorumpovaného” investora zasazená do všedních dní dnešní konzumní společnosti. Půjdu s davem a nechám se utvářet lidmi kolem sebe nebo poslechnu vnitřní hlas - třeba i ten boží?

plakát

Cukrář (2017) 

Krásné melodrama u kterého není důvod se nudit. Neznámí herci umí okouzlit a vtáhnout diváka do příběhu. Kamera, střih a soundtrack nemají chybu. Zmiňovaný standing a nekonečný potlesk je na místě. Film mě inspiroval, že jsem se večer pustil do pečení štrůdlu. :-)

plakát

Já, Daniel Blake (2016) 

Ztratit osobní důstojnost a stát se pro úřady v dnešní digitalizované době jen číslem pojištění se stává stále častějším. Příběh, který zaujme a zanechá ve vás prostor k přemýšlení.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Obecně nemám rád komiksy od DC. Zaujal mě žánr, čekal jsem novou Xenu, ale Xena nebyla tak blbá. Nemám rád, když někdo při filmu sleduje mobil, kolik je hodin a kdy to už skončí, ale u tohoto filmu jsme byl stejný. Nudil jsem se a čekal na velké finále, které bylo divně přeplácané. Jednou a dost.

plakát

Drobné si nechte (2017) 

Poklona režisérce Rachel Israel, že se pustila do takového tématu. Pro mě o to příjemnější, že jsem mohl zažít diskuzi s režisérkou a herci v Karlovarském Puppu. Po konci filmu jsem při tleskání měl "husinu". Zajímavé vidět, jak si city mezi sebou projevují autisticky postižení lidé. Těším se na další film této režisérky. KVIFF 2017

plakát

Spotlight (2015) 

Film, který má výborně napsaný scénář a pro někoho může být kvůli ukecanosti nezáživným dokumentem, by dle mě měl získat Oscara každý rok. Když jej spojíte s výbornými herci, jako je pro mě Michael Keaton a Mark Ruffalo, vtáhne Vás to do děje. Po shlédnutí filmu se akorát prohloubil můj negativní názor na církev jako takovou.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Sully je pan pilot. Zaujal mě celkově příběh o kterém jsem slyšel před filmem jen okrajově. Po filmu a přečtení některých výpovědí a poslechu nahrávky z černé skříňky mohu říct, že film je dle scénáře a i režie velmi přesný. Doufám, že ve všech leteckých kabinách vzdušného prostoru sedí takový frajeři jako Sully. :-)

plakát

Baby Driver (2017) 

Dle textu distributora jsem čekal Rychle a zběsile 9, kterého se z části i dočkáte. Pokud máte rádi, automobilové honičky a svěží hudbu, film se Vám bude líbit. Více než příběh mě osobně zaujal soundtrack k filmu a proto jsem si ho užil a šel podruhé na film do sálu s DOLBY ATMOS zvukem.