Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Armageddon (1998) 

Dívat se na tenhle film po letech.. Skoro jsem zapomněla v čem je tak dobrý.. Ve všem. A zejména na čas ve kterém vyroben. Jsem divák průměrných potřeb, Armagedon má pro mě příjemný zajímavý začátek, napínavý a strhující střed a srdcervoucí konec s malým pohlazením po duši na závěr. Plus jeden z nejlepších soundtracku vůbec a pětka jak vyšitá!

plakát

Reportér (2012) 

Tak tohle byl podle vseho ten nejdivnejsi film, ktery jsem osobne videla. Po celou dobu filmu jsem se snazila prijit na to oc tam jde, Efron mi zvlastne nevadil, Kidman mam rada v tech syrovejsich rolich a hudba me vylozene tesila. Zaver udelal za filmem zvlastni tecku neco jako kdyz zaviras viko od popelnice. Bylo to trochu desive, trochu vtipne a hodne hodne divne! Je to jeden z tech filmu ktery nepotrebujete videt znovu, ale jste vlastne stejne radi, ze jste to videli.

plakát

Pistolnice (1994) 

ačkoli jsem si tuhle čtyřku na začátku nemohla nějak spojit,výsledkem mi bylo velmi příjemné obsazení. A proč by ženský nemohly být hlavníma hrdinkama westernu?!? Hudbu není třeba komentovat,to už udělala většina přede mnou a že skutečně nejslabším bodem na filmu byl scénář? No i filmy k žehlení jsou třeba. A u tohohle kousku,jde i mile zapomenout,jaký to žehlení je vopruz! Takže proč ne?

plakát

Bez kalhot (2012) 

Magic Mike je bez kalhot opravdu magic. Navic nam chlapec zacal konecne taky hrat a jako vynikajici tanecnik dale stoupa v cene. Dale bych chtela zminit vybornou hudbu a vyborneho Matthewa ve vyborne forme. Trosku me vytacel stale nemenny vyraz Cody Horn,ale s ohledem na ocekavani velmi podprumerneho filmu bez hlavy a paty, je to jen male zraneni. V neposledni rade tolik okouzlujicich a hrisne sexy chlapu na jedinem podiu.. Auu :] Tohle musi zakonite rozproudit i .. VSECHNY!

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

s radostí můžu říct,že mám nového favorita ve světě animáků,nepočítaje své milované Pixarovky. Připíchnuté oči jako magnetky od dreamworksákého chlapečka na měsíci po záverečné titulky. Velmi vtipné,velmi roztomilé,velmi všechno a velmi super!!!

plakát

Carrie (1976) 

taktéž jsem si film pustila krátce po dočtení knížky,která na mě neobyčejně zapůsobila. Film však pro mě oproti knižní podobě postrádá šmrncovní vyvrcholení. Stejně tak jsem se velmi těšila na filmové zpracování skoro závěrečné scény ,,death tour de Chamberlain,, ,která taky chybí. Sissy Spacek má natolik okouzlující výrazný herecký potenciál,až mě mrzí,že neměla více prostoru se ,,předvést,,. Dokonce jsem dostala pocit,že kdo knihu nečetl,tomu musí občas unikat pravé významy některých scén a zápletek. Tři hvězdičky pro Sissy a předlohu.

plakát

Trosečník (2000) 

4 * pro Hankse,který zvedá film z podpůrměrnosti. S takovým hercem by byl velkofilm snad i ,,Holky to chtěj taky,,

plakát

Proroctví (2009) odpad!

jeden z filmů,který opravdu netřeba vidět jednou,natož vícekrát. Postapokaliptický rodinný scifi komedi-thriller? Králíčci? Strom? To snad,ne!

plakát

Bobule (2008) 

dávám 4 minimálně za to,jak je ten film milý a odpočívací, takových je třeba!