Reklama

Reklama

Příběh, který vypráví sama autorka seriálu a v němž nechybí láska, vášeň, nenávist, zrada a spiknutí, pojednává o osudu mladé dívky, která se zamiluje do lékaře a je už velmi nemocná. Její otec lékaře přemluví, aby se s jeho dcerou oženil. Dívenka otěhotní, ale záhy po porodu zemře. Když má ale její ovdovělý manžel smrtelnou nehodu, jejich dcera zůstane sama. Nevlastní matka zemřelé dívky má své plány a tak se novorozeněte zbaví pomocí svého sluhy, který je odnese ke kočovným cikánům. Uběhne mnoho let, než se cikáni s cirkusem vrátí zpět. Z novorozence vyroste krásná dívka jménem Kassandra. Po vystoupení v cirkuse se Kassandra zamiluje do bohatého mladíka Luise Davida, ale co Kassandra netuší je, že muž, kterého miluje, má identické dvojče, kterému nevadí ani vražda. (vilusinska)

(více)

Recenze (86)

Fill16 

všechny recenze uživatele

Přátelé, bijte mě mučte mě, ale je to daleko lepší než nějaká smaragdová Esmeralda. Děj tam nějakej byl, bylo místy i napínavé a hlášku: ,,Kéž by sis zlomila pravou nohu" si budu pamatovat pořád :-) Velká nevýhoda tohoto díla - šíleně technicky zpracované, šílená hudba, a šíleně natahované... Udělejte celovečerák a možná půjdu vejš..:-D ()

haushinkaa odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, ta její rtěnka! Kdo je zodpovědný za nalíčení téhle slečny? Nejen, že to bylo celé trapné a nevkusné, ale ještě navíc měla Kassandra tak obludně přetaženou rtěnku kus nad rty, že snad ani nebylo možné nevšimnout si toho... Nevím, jestli to bylo schválně (čeho by tímto úkonem chtěli dosáhnout? Kromě znechucení, ovšem), ale vždycky, když jsem ji někde jen koutkem oka zahlédla, pokoušely se o mě mrákoty, naskakovala mi husí kůže a přemýšlela jsem, jestli je možné, aby Bůh něco takového dopustil... ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Telenovela pozoruhodná tím, že je tu více hodných, než zlých cikánů. To se moc často nevidí. Hodné topinky byly velmi zamilované a čestné, ty zlé zase uměly velmi dobře házet nožem. Také prostředí kočovných cirkusů bylo velmi atraktivní. A Kassandra byla po dlouhé době zase pořádnou kurvou telenovel. Po slepých a nevinných Esmeraldách, svobodných matkách a chudých služkách konečně nějaká ta horká jižanská krev a mlíko. Moc dobré. ()

aileen.bp odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem jako malá holka sledovala s mamkou v době, kdy jsme ještě telenovely měly rády, ale už tenkrát mě to narozdíl od podobných seriálů nechytlo, dneska bych to bez pravidelného třískání hlavou do stolu asi nevydržela, a už vůbec ne, když se mi do zorného pole dostala kniha, podle které bylo toto natočeno. ()

Voxel 

všechny recenze uživatele

Díky prázdninám u babičky jsem měl to "štěstí", že jsem mohl shlédnout několik závěrečných epizod tohoto ehm díla. Řekl bych to takhle: posledních zhruba 10 dílů bylo důležitých a chvílemi měly i spád, navíc v nich shrnuli i události s předchozích 140 epizod, takže si říkám co tam vlastně celou dobu dělali :-). Jedna hvězda za pohlednou hlavní hrdinku. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Venezuelská telenovela Kassandra se stala zahraničně velmi úspěšnou, o čemž svědčí i její zápis do Guinnessovy knihy rekordů, kde je uvedena jako španělský (španělsky mluvený) TV seriál vysílaný v největším počtu zemí (128). (Lukaaasek)
  • Jedno z hudebních témat bylo převzato z československého seriálu Sanitka (od r. 1984). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama