Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (332)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Jedna * dolu za poslední minutu a půl..to předvádění Djanga před manželkou si mohl Tarantino nechat, ušlápnul tím celý film.. Jinak ale paráda!!! Hlavně byl asi i sám režisér překvapenej, jak rychle vyletěl do povětří, když osobně nesl tašku s dynamitem :-D

plakát

Povstání strojů (2006) (TV film) odpad!

Tohle je níž, než na dně Dněpru!!! Já byl fakt přesvědčenej, že jen tak z legrace koukáme na béčko z osmdesátých let..tohle je teda ale vážně moc!!!

plakát

Jak vznikla Země (2009) (seriál) 

Skvělý seriál, který celkem podrobně vysvětluje vznik jednotlivých útvarů zemského povrchu, soudržnost různých horninových komplexů, výskyt anomálií a ukazuje lidem, že geologie není nudná věda, ale dobrodružství... Ale zase ten český dabing, proboha! I v geologické historii je milión a miliarda let poměrně rozdíl..

plakát

Crazy Clown Time (2012) (hudební videoklip) 

Videoklip ke své vlastní hudební tvorbě..no, co k tomu říct.. Zveřejněte prosím někdo, co ten člověk bere za drogy, ať se jim ostatní můžou vyhnout :-D

plakát

Darling (2007) 

Film o tom, že naděje - ve změnu jednoho naivního stárnoucího muže v muže, který má jasno, a jedné namyšlené holky v sympatickou a milou slečnu - snad umírá poslední..

plakát

Paranormal Activity (2007) odpad!

Další Blair witch, takže děs na mě nějak nepřišel..a protože se mám rád (a někdo mi doporučil dvojku jako "ještě lepší"), ztratím příště raději hodinu a půl koukáním z okna..

plakát

Marley (2012) 

Marley měl neuvěřitelnou sílu spojovat lidi.. Jah, rastafari! :)

plakát

Elegantní vesmír (2003) (seriál) 

Knihy Briana Greena jsou jedny z nejlepších, co se mi dostaly do rukou..ale seriál samozřejmě zvládne pojmout pouhou část veškerých informací a bohužel ty již zmíněné mnohokrát opakuje..

plakát

Drive (2011) 

Film roku? A to kvůli nebo díky čemu? Tý příšerný muzice? Musím dát za pravdu uživatelce lena60 - já byl teda pěkně otrávenej od samýho začátku.. Tady je jasně vidět, jak dokáže s tvůrcem zamávat přemístění za oceán. Jestliže jsem Dealera hodnotil 4* a Bleedera 3*, tady mi nezbývá než dát pouhopouhou hvězdu..zklamání!!

plakát

Fukssvansen (2001) 

Tak jsem se zase dostal po delší době k filmu, u kterého se člověk nemusí do smíchu ani trošku nutit..ne jako u těch oplzlejch komedií, kde se amíci baví sprosťárnama a blitím. Severský způsob zábavy je sice poněkud výstřední, ale zato nepotřebuje být ani trochu vulgární. Thomas Bo Larsen je prvotřídní slizák! :))