Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

leonidas odpad!

všechny recenze uživatele

Půjčil jsem si tenhle film kvůli Hudson Leick. A jediný co mohu na to říct je: naval mi 40 korun ty káčo! PS: ale to jak úplně nakonec hlavní hrdina vyhodí balík peněz a přihlásí se zpátky k americkejm vojákům je hvězdný okamžik. takovou "inteligetní scénu" (nevím proč se v některejch případech nemaj používat sprosťárny bylo by to snažší a lépe pochopitelnější a výstižnější) člověk jen tak lehce nezapomene. PSS: aspoň, že hudson zemře jako poslední aspoň jsem se mněl na co koukat (poslouchat se to nedalo). ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Možná když bych den předtím neviděl Invazi světů, tak bych s hodnocením nešel tak "vysoko", ale takhle... Příběh primitivní, efekty laciný, dialogy stupidní, ale sem tam se nějaká ta perla našla ("Uvidíme jestli se nám postaví, a když jo, musíte zasáhnout... :-) ). Ale ty pistole, ty mě teda pořádně sr*li! ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

No teda, docela slabé hodnocení. Opět se tady někdo koukal na něco omylem. Za co?? Vždyť to byla výborná parodie z konce abecedy. Podle některých jsem asi blázen, ale narozdíl od ostatních jsem bral snímek s nadhledem. Jasně, pár nesmyslů tam bylo. To ale vůbec nemění nic na tom, že si to čtyři hvězdičky zaslouží. Ironicky!! Ne..., fakt se mi to líbilo. :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Velký Jim vrací úder! A tentokrát překonal sám sebe,takhle hloupej film se opravdu jen tak nevidí. Vše je špatně, ale prostě se na to dobře kouká. Nejvíc mě dostaly herci, kteří ať se snaží sebevíc hrají mizerně, to jejich "Oh my god" Je opravdu skvělé. Tenhle film je dokonce hloupější než Curse of the komodo. Efekty jsou na poměry Wynorských filmů průměrné, i když abych se přiznal čekal jsem horší. Dále mě dostává to proč Wynorski nechá své filmy odehrávat na ostrově, copak ten chlap má koupenej ostrov? No ale abych jenom nekritizoval, je to příjemné pokoukáníčko, která rozesměje uteče jak voda, a je děsně zábavný. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle je dost otřesná záležitost. Mizerné triky (např. jakési bílé nepřirozené světlo u ústí hlavní simulující výstřely, odrazy střel na objektech jsou tak ve třetině případů, podivně splácané scény z několika jiných a samozřejmě nemohu opomenout hlavní zabijácké roboty, kteří sice umí ledasco, ale vypadaj jak něco co tvůrci našli ve filmovém skladu z 50.let - přeleštili to a převedli do počítačové podoby - s tím že konečný výsledek vypadá podobně umělě, akorát nejsou vidět vodící lanka). Scénář, dialogy a herecké výkony jsou na hranici neskutečna a to doslova. Všichni herci už mají zkušenosti z různých projektů a proto chápu, že George Takei se nechal zabít tři minuty po tom co se objevil na scéně, že Michael Dorn a Bill Mumy se v souhrnu objeví asi tak na pět minut (pravděpodobně svoji práci "sfoukli" za hodinu čistýho času) a Robert Picardo se k projektu přidal snad jen z toho důvodo aby si mohl k hlavě připnout blikající světýlka. Jedna z věcí, která mne zarazila, byla ta, že až asi den po shlédnutí, mi došlo, že jednu z rolí hraje vlastně Sully z Doktorky Quinnové (Joe Lando) o kterém jsem si myslel, že je buď po smrti nebo aspoň v hereckém důchodu. Shrnutím je to příšerný film, který všechnu béčkovou zábavu vystřílí (doslova) v prvních pěti minutách a po celý zbytek se jen tak pomalu táhne k předvídatelnému konci. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)
  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)
  • Hoci sú vojaci záchranného tímu označovaní ako príslušníci US Navy SEALS, vojenské hodností, ktorými sa oslovovali (napr. kapitán a major), sa používajú v jednotkách ako US ARMY, Air Force a Marine Corps. (beso74)

Reklama

Reklama