Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

Teď se nedívej (1973) 

Na promítání na MFF 2006 uvaděč sice pořád něoc mlel o souloži uprostřed filmu, ale kvůli ní na ten film jít nestojí - ale pokud se chcete bát, posledních dvacet minut si nesmíte nechat ujít - což ale neznamená, že by předchozí děj byla zbytečná, pečliě buduje atmosféru.

plakát

Tsotsi (2005) 

Pár dokonalých scén (decency, you know that word?) které ale obaluje pro mě osobně nepříliš důvěryhodný příběh. Prostě jsem tomu nevěřil.

plakát

Renesance (2006) 

Neže bych ale nepovažoval hlavní princip, na kterém je příběh filmu vystavěn, jen za pochybnou útěchu. Jinak je ale film neobyčejně působivý, za mnohem méně peněz než Sin City minimálně stejně muziky. A není to tak formálně onanistické.

plakát

Restart (2005) 

Jak uz podotkli jini, formalne brilantni - na rozdil od nich mi ale pribeh tak banalni neprisel, zvlaste predstavy hlavni hrdinky me docela dostavaly. Cesi umi tocit filmy:-O.

plakát

Welcome to the Dollhouse (1995) 

Atmosferou podobne Virgin suicides, byt to je mnohem mene snove, vice prizemnejsi a vtipne. Prijmene zachyceni jednoho nelehkeho detstvi na druhem stupni zakladni skoly v malomeste na vychodnim pobrezi USA. Nektere z charakteru jsou jednoduse nezapomenutlene, i kdyz scenari je obcas trochu zatezko uverit, ale koho to vlastne zajima?

plakát

Bouře (2005) 

Vizualne a zvukove velmi pusobivy film plny filmarskych napadu, ktery me jednoduse uchvatil. Jedinym zaporem je asi trochu slabsi pribeh, ale ten mi stejne nezabrani udelit plne hodnoceni. Nedivil bych se, kdybychom o reziserech tohoto celovecerniho debutu (na MFFKV 2006 jeden z nich osobne iflm uvedl a pusobil velmi sympaticky a mlade) jeste ledacos uslyseli, protoze talent jim rozhodne nechybi, i kdyz by mozna mohli upustit od toceni filmu ve stylu "pejsek a kocicka vari dort."

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

Asi nejvetsi koncentrace svini na policko filmu co jsem kdy videl a smal jsme se u toho opravdu hodne, ale neco tomu k peti hvezdickam chybi - asi nejaky poradny pribeh.

plakát

Historky ze Citrilla (2005) 

Po dvaceti minutach jsem odesel, takze se to mozna rozjede, ale tech prvnich dvacet minut mi prislo, ze to opravdu o nicem neni.

plakát

Creepshow (1982) 

Mile a docela zabavne, ale nic, bez ceho byste se v zivote neobesli.