Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (179)

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Nejlepší blockbuster letošního léta!!! I když jsem nikdy nebyl fanouškem planety opic a námět mi není moc sympatickej tak zpracování je naprosto fantastický. Od perfektních triků, přes fungující postavy až ke skvělým hereckým výkonům lidoopů. Film má výborné tempo, které stupňuje až do posledních vteřin filmu a napětí a děsivé momenty, které mu můžou závidět kdejaké horory. Rupert Wyatt je jednoznačně objev roku a to, co dokázal za směšných 93 mil. je obdivuhodný.

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Určitě po filmařské stránce kvalitní film, který bohužel u mě ztrácí body již knižní předlohou. Příběh mladé guvernantky mě doslova minul. Herci, kostýmy, kulisy - všechno je výborné, ale postavy a jejich osudy jsou mi doslova ukradené. Bohužel.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Horší než jednička. Lepší než dvojka. Bay se kromě několika momentů držel na uzdě a se ctí dovršil trilogii, která už nemá co nabídnout. To samé se dokola omílat nedá. Poslední hodinka znázorňuje, proč máme rádi Michaela Baye. Neustálá non stop akce, která už bohužel občas evokuje jakoby se Bay nudil a dojížděl na neutrál do konce. Už to chtělo změnu látky a já chci třetí Mizery a Baye utrženýho ze řetězu.

plakát

Surfařka (2011) 

Poctivá americká dramatická limonáda. Hlavní hrdinka je dobře zvolená a má to sice předvídatelný, ale sympatický příběh. Jen kdyby v tom nebylo tuna patosu, dvě tuny křesťanství a 3 tuny sladký limonády. Bohužel je to v dnešní době typická směs americkýho konzervativního filmu. Ale amíci to milujou. Já ne!

plakát

Blesk (2011) 

Parádní briská kriminálka, která si nehraje na to, že je něco víc. Film má solidní tempo a solidního Stathama , kterého naprosto přehrává Paddy Considine, kterej je ve filmu daleko zajímavější postavou. Překvapil výběr dnb hudby, která tomu přidala na pár místech ty správný grády. Příběh policajtky na detoxu byl už zbytečnej. Jen ať britové pokračuj v tom, co uměj:povedený kriminálky.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Bohužel! Moje přemrštěná očekávání vzala za své. Asi to bude opravdu tím, že tímto komiksem nejsem odkojený jako v Americe. Chris Evans je sympaťák jen do té doby, co dostává přes hubu. Jakmile vyleze z komory namakenej jak herkules začíná být tím svým patriotismem a přehnanou dobrotou otravnej. Hugo Weaving jako Red Skull jako vždy výbornej, bohužel je ho tam pomálu. Retro stylizace je až na pár scén(obří tank,atd) výborná, ale že by to občas připomínalo atmosférou Indiana Jonese mi nepřišlo. Zbytek filmu je rutinní: nic moc akční scény, humoru pomálu, Silvestri se s hudbou taky nevytáhnul a režie Joe Johnstona je po Wolfmanovi zklamání. Pro mě nejslabší origin od Marvelu. PS: Nejhorší dabing od Iron mana 2.

plakát

Země kůlů (2010) 

Skvělé osvěžení po všemožných velkorozpočtových produkcích. Parádní podívaná, která se po rychlém a krvavém rozjezdu stává čím dál tím atmosféričtější a dramatičtější záležitostí.

plakát

Brazilský masakr (2006) 

Až takový masakr to nebyl! Solidní thriller, který zachraňují slušně nasnímané brazilské exteriéry, polonahé holky a slušná klaustrofobická naháněčka v jeskyních. Skvělá výplň deštivýho odpoledne.

plakát

Stroj času (2002) 

Celkem průměrná sci- fi podle geniální knižní předlohy kterou táhne dopředu geniální soundtrack Klause Badelta a finální scéna s buřinkou :)

plakát

Rychlejší (2010) 

Jeden z nejnudnějších filmů roku!! Režisér je asi úplně blbej. ...Mám v hlavní roli bejvalýho wrestlera, kterej i umí hrát, ale hlavně se umí rvát a já mu dám bouchačku a řeknu: Jenom střílej.....Když už se schyluje k bitce, tak po dvou ranách je konec...UBOHOST!!! Nesmím zapomenout na WTF momenty jako fanatickej křesťanskej černoch atd. ......od úplnýho bahna to zachraňuje jen ROCK. Kdyby ve filmu Carla Gugino aspoň ukázala prsa, přidal bych hvězdičku. Ale nic!!! 30%