Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (134)

plakát

Druhá světová válka: Na frontě (2023) (seriál) 

Chronologické shrnutí 2. světové války v barvách z pohledu obou stran. Tohle si musíme neustále připomínat a pro mladší generaci je tenhle dokument jak ušitý. Chválím Netflix, tohle se povedlo.

plakát

To Catch a Killer (2023) 

Tak slibně vypadající trailer a nakonec taková srajda.

plakát

Tlouštíci Extra (2020) (pořad) odpad!

Všichni tlustoprdi co se vyplouvají na štítnou žlázu nebo jiné onemocnění jsou zasraní pokrytci. Někdo má možná sklon k tloustnutí víc, ale v zásadě je to jednoduchý - žereš víc než tvoje tělo potřebuje!

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Tvůrci to vzalo z jiného konce a spolu s unikátní animací evokující komiksový styl to celé funguje. Za mě velké překvapení a snad nejoriginálnější počin roku.

plakát

Ti, kdo mění svět (2018) 

Od začátku to smrdí veganskou propagandou. Jop, táhne se to tak až do konce. Kdyby to film, ale nedělal tak agresivně a hodil do scény alespoň taky masožravou protistranu tak mě to tak nesere. Desítky úspěšných lidí co přestali jíst maso mluví o tom jak je super nejíst maso. Celý film tak svojí vtíravou a zaujatou formou reflektuje vegany samotné. Ty jíš maso jo? A proč?

plakát

Deadpool (2016) 

Deadpool je taková reklama na bourání čtvrté zdi. Je to boží, svěží, zábavný a funguje to. Pecka!

plakát

Krtek a Panda (2016) (seriál) 

Hodnocení neodpovídá kvalitě seriálu, proto jako protest 5*. Díky Krtek a Panda je krteček zase v kurzu a mezi dětmi je velmi oblíbený.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Tak tady máme tentokrát temnější atmosféru s banálním příběhem a klišé na každém rohu. Aby toho nebylo málo tak namísto suprové Daisy Ridley z předchozího Star Wars se zde objevuje docela pohledná Felicity Jones, ale s charismatem na nule, zoufalými hereckými výkony a Diego Luna se svým směšným přízvukem taky moc nepřidává na atmosféře. To bych všechno překousl, ale plytkost postav o kterých Vám film moc neřekne mě vlastně vedlo k tomu, že mi všichni byli ukradení a v zásadě jsem nejvíc fandil a bál se o robota K-2SO. Povedená za to byla určitě výprava, design a finální půl hodinová bitva. Jinak to byla velkolepá, ale nezáživná podívaná.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Už od začátku se to tváří jak je to celý cool, ale moc to nefunguje... alespoň na mě ne. Ve druhém díle bych si přál, aby najali víc osvětlovačů a tu bandu hipsterských umělců trochu zredukovali.