Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (416)

plakát

Probudím se včera (2012) 

Už dlouho mě nový český film tak krásně nepohladil... Byl to moc příjemný zážitek... Děkuju za něj

plakát

Mezi supy (1964) 

Nejlepší mayovka s Old Surehandem a starý dobrý dabing... Mezi Supy patří bezpochyby k těm lepším filmům s Vinnetouem. Dobře jsem se bavil.

plakát

Útok z hlubin (1999) 

Když si vezmete filmy o žralocích, tak je to většinou bída (kromě Jaws). Útok z hlubin je ale světlou výjimkou. Film nepostrádá napětí, akci, humor, dialogy dávají celkem smysl a nápad taky není úplně špatný. Já jsem byl spokojen a tu a tam se k tomuhle snímku rád vracím.

plakát

Synové a dcery Jakuba skláře (1985) (seriál) 

Nadprůměrný seriál, snad jediný, který zachycuje vývoj našeho národa od Rakousko - Uherska do poloviny 20. století. Munzar hraje na výbornou, stejně tak i další herci. Vždy se u něj výborně bavím. A Dietl tohle opravdu psát uměl.

plakát

Jen o rodinných záležitostech (1990) 

Dlouho jsem o tomhle filmu neslyšel... Měl by se reprízovat častěji. Silné a působivé drama o Slánském. A Miroslav Donutil jako vyšetřovatel mě velmi mile překvapil. V podobné úloze ho člověk moc často nevidí.

plakát

O princi Bečkovi (1988) (TV film) 

Bylo to milé, bylo to legrační a herci hráli dobře - Eben, Trávníček, Veškrnová... Bylo to příjemné zpestření, proč ne

plakát

Co takhle svatba, princi? (1986) (TV film) 

Milá pohádka, které kraluje Petr Nárožný... I postava Karla Černocha tu působí sympaticky... A princezna Babetka a "Když se načančám", to už se zapsalo ke kultu československých pohádek... I po letech roztomilé.

plakát

Ať přiletí čáp, královno! (1988) (TV film) 

Příliš mnoho písniček na úkor děje... Co fungovalo v předchozím díle, jde tu spíš na nervy...

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Film, který každý jeho nový divák sleduje s velkým očekáváním a to může následně srážet jeho dojem z filmu. To přesně se stalo mně. Nepochopil jsem, co je na tom filmu tak úžasného. Ano, nápad byl zajímavý. Nicholson působivý a přesvědčivý jako vždy. Ale jako by mi tam něco chybělo...