Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (340)

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Ještě jsem stihla kino a jsem za to moc ráda. Přiznávám, bez mučení, do kina jsem na to šla protože to má jednak skvělé recenze a hlavně v tom hraje Lambora. No jo, i já jsem mu propadla :D A teď vážně. Přesvědčilo mě herecké obsazení. Nejen Lambora, je tam vícero jmen, která mám ráda. Nejvíc mě překvapila Eliška Křenková, její průpovídky mě dostávaly a nejednou mě rozesmála. Příběh se mi moc líbil. Princeznička mě ze začátku šíleně štvala, dlouho jsem neviděla takhle namyšlenou slepici, ale chápu, že to bylo pro děj důležité, ale fakt mě štvala :D No ne, fakt se mi to líbilo a těším se, až to vyjde na DVD a pustím si to znova v klídku doma. Takže za mě ano, určitě ano.

plakát

Všem klukům: P.S. Stále tě miluju (2020) 

Tak jo, já vím, že nejsem už úplně cílovka těhle filmů. Koneckonců, je mi skoro třicet, bože! Tolik?! No nic. Ale četla jsem všechny tři knihy a zamilovala jsem se do toho příběhu a filmy mi to jen krásně doplnily. Přísahám, oba filmy jsem viděla už tak minimálně desetkrát a nemůžu se toho milostného příběhu nabažit. Je to sice strašné klišé a naprosto předvídatelné, ale fakt se mi to moc líbí :)

plakát

Všem klukům, které jsem milovala (2018) 

Tak jo, já vím, že nejsem už úplně cílovka těhle filmů. Koneckonců, je mi skoro třicet, bože! Tolik?! No nic. Ale četla jsem všechny tři knihy a zamilovala jsem se do toho příběhu a filmy mi to jen krásně doplnily. Přísahám, oba filmy jsem viděla už tak minimálně desetkrát a nemůžu se toho milostného příběhu nabažit. Je to sice strašné klišé a naprosto předvídatelné, ale fakt se mi to moc líbí :)

plakát

Addamsova rodina (2019) 

Proč? Proč někdo vytvoří takhle zbytečný film? Mně se to prostě nelíbilo. Jako, že bych byla znechucená nebo tak něco, to ne. Ale prostě od Addamsovic rodiny čekám automaticky něco víc, tohle byla nuda. Navíc Wednesday, která si dobrovolně vzala růžovou sponku do vlasů, mě bude děsit ve snech ještě dlouho.. Jako úplně blbý to prostě není, ale podle mě to vidět nepotřebujete.

plakát

Emma. (2020) 

Tak nejprve na úvod musím říct, že miluji Jane Austen, mám celou sbírku jejích knih, několikrát přečtenou, mám ráda všechny filmy, seriály. Takže toto zpracování Emmy jsem musela vidět. Už při traileru jsem měla strach z hlavní ženské postavy, ta herečka se mi prostě moc nelíbí, ano, ženy se mi líbí, ale ona mi nesedla do role Emmy, ale nakonec jsem si jí oblíbila a tu roli jsem jí sežrala :) :) Za mě určitě ano, pokud zas někdy dostanu chuť si něco od Austenové pustit, nebudu se bát po tomhle filmu sáhnout.

plakát

Stánek s polibky (2018) 

Pokud od tohoto filmu čekáte nějaké bohaté životní obohacení, tak ho ani nezapínejte. Je to taková fajn teen komedie na nudné nedělní odpoledne. Klasický předvídatelný film. Ale já mám takové docela ráda, takže mně se to líbilo. Ale fakt nesmíte čekat příliš. Prostě mladá holka má nejlepšího kámoše, se kterým si určili pravidla, například nezamilovat se do sourozenců, no a ona se zamiluje do jeho staršího bráchy.. No, tak co čekáte :D

plakát

Na nože (2019) 

Takhle tenhle film mě opravdu překvapil. Jakože, když jsem viděla herecké obsazení, tak jsem tak nějak automaticky čekala, že to kravina být nemůže, ale ani jsem popravdě neměla nijak velká očekávání. Ale fakt překvapilo. Bylo to skvělý. Nejdřív mě trošku mrzelo, že už velmi brzo jsme se dozvěděli, co se stalo, ale chyba, ono se to ještě zvrtlo. Nechci spoilerovat, abyste si to taky užili :) Je to fakt jízda. Plný počet nedám z toho důvodu, že mám pocit, že tenhle film stačí vidět jen jednou, víckrát to nepotřebuji.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Kde začít. Kde skončit? Plný počet hvězd. To stačí. Pro mě je to podobné jako třeba s Harrym Potterem. Je to kus mého života. Z Marvelu se pro mě stalo hobby. Sledování prakticky všeho, čtení knih, zajímavostí, rozebírání všeho možného. Je to jakoby kus mne odešel, vím, zase přijde něco nového, ale jedna éra končí a to je vždycky nejprve smutné. Filmy, seriály, hodiny a hodiny.. Pět hvězd a už opravdu končím. Snad jen, neodpustím si jednu mini poznámečku. Tony navždy.

plakát

Dora a ztracené město (2019) 

Určitě pro dětské publikum. Jakože pokud je vám víc jak 12, tak to určitě s jistotou přežijete, ale změkne vám mozek :D No ne, je to hezký miloučký film. Pokud se prostě smíříte s tím, že je určen pro děti (a nezkoušejte mi říct, že to tak není), tak je to naprosto v pohodě podívaná.

plakát

Dokážeš udržet tajemství? (2019) 

Přišlo mi to až moc rychlé, moc jednoduché. Celkem nezáživné. Na jedno podívání to není asi nejhorší, ale oblíbený film z toho určitě u mě nebude.