Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Planeta Metal Hurland (2012) (seriál) 

No řekněme si to upřímně. BOOM kolem tohoto seriálu je hlavně díky Scotta Adkinse a Michala Bílého, kteří si zahráli (bohužel) jen v první epizodě. Určitě bylo super je vidět zase pohromadě, ale jejich bojový potenciál rozhodně nebyl plně využit. Podobně to vidím i s Bellem. Od parkouristy jeho formátu, bych čekal více než jen slabší "Prison Break" :D Paradoxně, mi v hlavně nejvíce asi utkvěla 2. epizoda (po shlédnutí 4). Asi z toho důvodu, že jste čekali, že víte o co jde a přesto.... Velký kámen úrazu vidím asi v tom, že se autoři snaží během 20 minut vylíčit co nejvíce toho jde, čímž bohužel Adkins a White popř. Belle nemají dostatek času se předvést. Taky mi příjdou někdy až příliš ujeté dialogy. Tady to však může být dáno dabingem. Takže zatím bych hodnotil asi jako takový průměr. Každý si najde to svoje. Uvidíme dále.

plakát

Past (2010) odpad!

odpad dávám vážně velice nerad. Ale tady ho prostě dám. Ani jsem se na film nedodíval, protože i když obsazení bylo víc než slušné, tak me to ani trochu nechytlo. bohužel...

plakát

Clementine (2004) 

Ale tak jo, jednu hvězdičku dám za TKD. Mimochodem, všiml si i někdo další, že ta holčina v některých záběrech má přední zuby a v dalších ne? :D

plakát

Okruh (2008) (TV film) 

a vlastně ani nevím za co ji dávám.

plakát

Kód smrti (2008) 

Původně jsem chtěl dát 2 hvězdičky, protože zas až tak špatné to nebylo, ale když musíte poslouchat ty stupidní hlášky, které Steven vypouští z pusy, tak si říkáte jestli nedat rovnou odpad! Opravdu stojí za to si poslechnout třeba finální "bitku", třeba tu v baru, kde sype jednu "hlášku" za druhou. Vrchol trapnosti opravdu. Ale i přes to tomu tu 1 dám.

plakát

Černá smrt (2010) 

Než jsem se na film koukl, čekal jsem od něj asi více než jsem měl, docela mě nabudilo hodnocení a podpořil to Malarkeyho koment. Byl jsem ale poměrně zklamán hned po pár minutých filmu, jelikož mi připomněl hlavně ze startu film - Ve jménu růže. Chvílema jsem přemýšlel jestli nebude lepší ho vypnout, protože jsem si řikál, že víc jak 3* nedám a zvažoval jsem dokonce i 2, protože právě 3* jsem dal Solomonu Kaneovi, o kterém už tady taky byla zmínka, a ten mě bavil mnohem více. Proč nakonec tedy dávám 4? Řekněme, že po příchodu borců do cílové vesnice, jsem sedel s otevřenou pusou. Tech poslednich 30 minut bylo upravdu záživných a proto s hodnocením souhlasím tech 72% je zasloužených.

plakát

Ip Man: Zrození legendy (2010) 

Nemůžu dát 4, protože by to nebylo fér vůči 2. dílu, kterému jsem je dal. Nebylo to špatné, ale něco mi tu bohužel chybělo. Kdybych viděl tento díle dříve než 2 předešlé, možná bych hodnotil jinak :) ted to vidim na 65%

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Plný počet, to je jasná volba. Sice bych našel pár věcí, které by mohly hodnocení trochu srazit, ale na ohled fakt brat nebudu. Proč taky, když jsem si film naprosto parádně užil? Od první do poslední minuty? Naopak, když film skončil, tak jsem si řikal - to už je konec? to nemohlo být 99 minut. Bezpochyb parádní "návrat" do 80tych let. Sly podle mě, očividně dle hodnocení ne jen dle mě, dokázal to co předem sliboval a povedlo se mu to fakt bravůrně. Toto je další z filmů, na který se můžu kouknout znova a znova a vždycky ten finální pocit zůstane naprosto stejný! Kdo neuvidí v kině, vůbec netuší o co přijde. A co říct závěrem? Snad jen: Kdy, že bude 2ka?

plakát

Machři (2010) 

Někdy nechápu proč se někteří "rádoby filmoví kritici" dívají na takové filmy?? Aby zbytečně shazovali % hodnocení? Ale no tak, lidi ;) tady v těchle filmech jde přece o zábavu a humor! A toto v tomhle filmu opravdu nechybělo, právě naopak - čišilo to od začátku až do konce! Parádní oddychovka u které se člověk parádně pobaví, zasměje a hlavně vypne a užívá si tu jíízdu! Takže určitě nelituju a s chutí se na film mrknu kdykoliv znova ;) 4* jsou jasná volba.

plakát

Ong Bak 3 (2010) 

2* a to je jedna za hudbu, která mi k příběhu přišla velice příhodná. Opravdu hodně povzbuzující k boji, tréninku, k lepším výkonům. Scéna, kdy se Tien zotavuje a zžívá se s přírodou byla opravdu povedená a to právě díky dle mého soudu, dobře zvoleného hudebního doprovodu. Ta druhá hvězdička je za bojové scény, které se od Tony čekají. Bohužel ale na 3 to nemělo. Hudba, pěkná. Boje pěkné, ale ten spirutuální a mystický nádech byl až moc a to, že tam sem tam byla nějaká pěkná bitka to opravdu nezachrání. Jak už tady i bylo napsáno, na to, že se Tien střetl s úhlavním nepřítelem, tak ten boj byl hodně "suchý". Škoda.