Reklama

Reklama

Past

  • Česko Případ Stone (více)
Trailer 1

Jack Mabry, vězeňský kurátor, počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda „Stonea“ Creesona, který je ve vězení za vraždu svých prarodičů – smrt upálením. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn, a Stone potřebuje přesvědčit Jacka, že se změnil… Jeho záměry ovlivnit Jackovo rozhodnutí mají však závažný a neočekávaný efekt na ně oba. Tenká linie mezi padouchem a právníkem se nebezpečně zužuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

berusche 

všechny recenze uživatele

Proboha, co nám to ty herecké špičky udělali? Snaha o filmové umělecké pojetí mentality žháře? Připomněla jsem si deset nejčastější dětských vět, co vytáčí rodiče, a rozhodla jsem se pro tuhle: "NEBAVÍ"...... já jsem vlastně stále v šoku, cože se to tady vlastně natočilo za poklad....Zvuk, který se snaží cílit na detaily, by měl mít vždy nějaké opodstatnění, tady žádné není. Rozvíjení postav by mělo mít nějaké začátky a konce, tady žádné nejsou. A vzhledem k tomu, že jsem to viděla včera večer a dneska už ani nevím, jak to dopadlo, není už mnoho možností, díky nimž by mě třeba film ještě oslovil. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

No od DeNira, Nortona ani Jovovich bych nečekal, že se pustí zrovna do takového filmu. Nebo že by scénář vypadal jako dobré drama a až Curran z něj udělal takovou nedomrlinu? Ať už to bylo jak chce, Stone je děsně unylým snímkem. Nevadí mi námět a to co chtěl film říct mě i zaujalo, ale takovéhle podoba to naprosto zabila. Když už pomalý film, tak alespoň s atmosférou. Stone však nemá ani ji. Tak snad příště. Rád bych totiž zase viděl nějakou kvalitní Nortonovku. What it is. Eternity - how do they know? ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Všem obdivovatelům sexy M.Jovovich ZAKÁZANO! J.Curran vsadil na hvězdné obsazení a dle mého názoru (značně se lišícího od ostatních) se mu to vyplatilo. Film Vás nutí přemýšlet. Přemýšlet, ale zdravě, aníž by Vás tím otrávil. Ukazuje protiklady lidské mentality a osobnosti, které, jak se zdá, mohou spolu randit, i když to na první pohled nevypadá. Charismatická M.Jovovich, ač ji moc nemusím hraje skvěle a vynechat záběry , které odhaluje její mužsko/ženské přednosti, uchoval bych si na ní skvělé vzpomínky. Manipulativní E.Norton s rozpolceným R. De Nirem nejsou žádným zklamáním. Svoje role zvládli na jedničku a společně s tímto titulem si na ně velmi rád vzpomenu. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

60% Ed Norton, Robert De Niro, (Milla Jovovic) - bohužel ani toto herecké obsazení a jejich výborné výkony (také solidní kamera, hudba) přicházejí vniveč. Film do šuplíku "průměrné filmy" stahuje hlavně strašný scénář a celkově děj, na konci tak člověk prostě neví, co si o tom všem má myslet, co tím chtěli tvůrci říct. PS. Neodupustím si poznámku pro kritiky poprsí Milly Jovovic - každý se hold nenarodí s perfektníma prsama. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro, Edward Norton a Mila Jovovich. Tři skvělí herci (ok, u té Milly si nejsem zas tak jistá) v jednom filmu, to přece nemůže dopadnout špatně. Bohužel to je hodně slabý odvar něčeho, z čeho mohl být nervy drásající thriller. Edward Norton je odsouzený vězeň, který chodí k Robertovi De Nirovi ohledně posudku na předběžné propuštění. Norton má překrásnou ženu Millu Jovovich, s kterou se domluví, že svede starýho De Nira a ukecá ho, aby jejímu manželovi podškrábl podmínku a pustil ho. De Niro nemá potuchy, že to je past vymyšlená Nortonem a jak už to bývá, Milla se do De Nira doopravdy zamiluje. Takhle to zní velmi dobře, ale výsledek je takový nijaký. Ono vlastně ani nejde poznat, jestli se do něj Milla zamilovala nebo to jen hraje jako část plánu (ale podle oficiálního stanoviska děje filmu to má být fakt), takže velký herecký fail. Do toho De Niro hodně přehrává a ačkoliv ho mám ráda a zbožňuju filmy jako Taxi Driver, zde šíleně přehrával, až to bije do očí i filmové laiky. Jediný, kdo mi tu seděl byl Norton, ale ten moc prostoru nedostal a většinou jen filozofuje v kanceláři De Nira. Prý je to podle knížky, tak si asi raději přečtu ji, než abych se znovu podívala na film. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 18. května 2009 v Michiganu. (Kuzmik)
  • Jednoho dne se na place objevila zfetovaná fanynka Roberta De Nira, které se podařilo dostat přes ochranku a De Nira obtěžovat. Natáčení se kvůli ní muselo přerušit a žena skončila v místní nemocnici. Není známo, zda byla odsouzena. [Zdroj: Svět filmu] (Jeremy.jk)

Související novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (více)

Reklama

Reklama