Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (50)

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Tři hvězdičky si to zasluží a mohlo by možná být i více, ale za ten komentář jdou body dolů a to hodně...TAK MĚ NAPADLO, JAK BY TO VYPADALO, KDYBY BYLY NA DNĚ JEZERA PODLAHY. A PROČ? NO KDYŽ JE .. TEN PODLAHÁŘ A CHYTÁ RYBY. VAŠKU NEMÁŠ HLAD? PROČ? NO ŽE TAK MLUVÍŠ...tak to opravdu ne :-)

plakát

Velká ryba (2003) 

Hned na úvod upozorňuji, že Velká ryba je NEJLEPŠÍ FILM VŠECH DOB! Burton dokázal vytvořit tak jemnou vizi, že by stačila jediná scéna navíc, nebo naopak o jednu scénu méně a nebylo by to ono. Ten okamžik, kdy postavy z *jiného příběhu* přijdou do příběhu reálného je něco neskutečného a vytváří nepopsatelný pocit. Danny DeVito, celou dobu na plátně s hnědými vlasy a najednou v jiném světě s jinou vizáží a kouzlo je tady.. a na konci ěch pár minut bez řečí a jenom dívání se, jak postavy vypráví a vypráví a rozmachují rukama... ne tohle je prostě kouzelný film.. myslím ale, že ocenit ho skutečně může opravdu pouze nadšený filmový fanoušek, ostatní by se možná mohli i nudit.. _ Po desátém shlédnutí - STÁLE NEJLEPŠÍ FILM VŠECH DOB!

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Už na začátku, kdy Tony přiletí na pódium a začne obrovská show jsem poznal, že je něco jinak. Iron Man není obyčejný superhrdina.. není to schovávanou posedlý spider-man, ale showman, který si tento post náležitě užívá.. ve skutečném životě bych Starkaasi nenáviděl, ale lehkost, s jakou ho Downey podal je neuvěřitelná a mě byl velmi sympatický. Nakonec to ani nebylo tak ukecané, jak se tady tvrdí a ty dvě hodiny film s přehledem naplní..hlavně se mi líbí, jak dokázal Favreu použít některé části z filmu, tak aby diváky podvědomě ovlivnil. Nevím, jak vy, ale mě bylo rozmláceného sídla líto a objevení nahrávky s otcem mi zase přišlo jako velmi silný režiserský počin. Ale co divák, to jiný názor, samozřejmě!

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Lepší než Mumie, horší než první Piráti, abych tak reagoval na jeden komentář.. jinak podle hodnocení některých uživatelů tady jsem měl, ještě předtím, než jsem film viděl, naprosto zkreslený pohled na snímek. Údajně neobsahuje tolik vtipných scén. o, nebyl jsem jediný v kině, kdo se smál celkem často (hláška o chlapech s velkým mečem!). Uznávám, že Piráti byli vtipnější (především ale díky Deppovi). Scénář na poměry letního blockbusteru nevybočuje ze standartu, film nestojí totiž na něm, ale především na prostředí, které s pomocí herců podává více než věrohodněji. Jediné dva zápory filmu bych tipnul na Bena Kingsleyho, který se mi prostě vůbec v celém filmu nelíbil a do universa nezapadl a kamera při soubojích, podle některých šílená, podle mě horší, než u jiných filmů, ale tak hrozný to zase není! Velké překvapení 7/10

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Hřebejk se od nemastného neslaného Nestydy vydal mnohem vážnějším (a lepším!) směrem a vyšlo mu to na výbornou.. Jak krásně působí kontrast mezi Kratochvílem a Hubou

plakát

Avatar (2009) 

Ten film roste postupně... začátkem jde na tři a držíse jich až do prostředku, potom se začne něco dít, první bitva a jste na 4 a poslední bitva to sebevědomě zvedne na všech pět!

plakát

Hledám Amy (1997) 

Popravdě tu čtvrtou hvězdičku si film zasloužil jenom tou poslední půlhodinkou... jinak docela průměr, samozřejmě až na pár výjimek (např. líbačka na koncertě a skvělý Lee)

plakát

Ospalá díra (1999) 

Ve všech ohledech téměř dokonalé ale právě k oné dokonalosti trochu chybí..

plakát

Big Lebowski (1998) 

To byla taková kokotina... a takové kokotiny já moc rád. A je to od Coenů, což je pro mě další plus. ( Jo a jestli se vám příběh líbil, nebo vás zaujal, tak doporučuji přečíst si knihu Obchodník se smrtí od Hugha Laurieho... je to v lecčems podobný)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Burtona fantazie nezná mezí a tento film krásně kombinuje prvky Sweeneyho a Karlíka... A určitě mu právem patří 4 hvězdičky... uvidíme jak se bude hodnocení měnit po druhém shlédnutí.. tohle jsem si vysloveně užil (byl jsem na 3D vezri..:D)