Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (854)

plakát

Restaurace (1983) (TV film) 

Veskrze lidský příběh, který dokáže napsat jen sám život.

plakát

Hra pro tři (1990) (TV film) 

Prostinký ale lidský a silný příběh.

plakát

Wolverine (2013) 

Wolverine nezklamal. Film je nabušený akcí a to "nedorozumění" ohledně přežití japončíka 150m od výbuchu atombomby tak nějak už beru za samozřejmost - vždyť Cage přežil chemický útok na Alcatraz, tak co... Líbila se mi i pěkně hnusná kolohnáta Světlana Chodčenkova, takže kdyby to nepřeťápli se stopáží (bohužel standardní nemoc většiny filmů posledních 15 let, protože jejich děj se dá většinou odvyprávět v jednom večerníčku, ostatní je vata), dal bych možná i 5*

plakát

2 zbraně (2013) odpad!

20 minut, déle jsem tuhle slátaninu nevydržel. Washingtona mám jinde rád, ale tady mi vysloveně vadil.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Jako film se mi to určitě líbilo, jen mi nesedí mnohem modernější prostředí Enterprise a celkově vůbec těch mladíčků, když jako staří kozáci to měli kolem sebe jako v pravěku. Filmaři by měli brzdit v těch filmech před a před a před. Působí to nevěrohodně (i když vím, že to je sci-fi).

plakát

Hostitel (2013) odpad!

Bože můj, to byla debilita. Vydržel jsem to 20 minut, pak to šlo do koše!

plakát

V domě (2012) 

Opravdu zajímavý snímek.

plakát

Očista (2013) 

Zajímavý nápad, solidní atmosféra. Jenže všechno bylo tak předvídatelné a klišovité, že jsem se víc jak 3/4 filmu vlastně dost nudil. 2,5

plakát

Řežba v Tombstone (2013) odpad!

Další bezduchá sračka bez jakékoli stopy zaujmout diváka, třebaže fandy podobných blábolů. Film je navíc neskutečně protahovaný dnes již obvyklými zpomalovačkami a rádoby intoš scénami, které si hrají na cool. Kdyby to mělo 60-70 minut, tak jednu hvězdu dám.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Dávám 4 a půl a kdyby to nebylo tak natažené, dal bych i pět. Film pro mě představuje nejen parodiální předvedení hlavního tématu zločin a trest, ale především připomenutí nesmírné a dávno zapomenuté tragédie celého indiánského pokolení versus bílá "civilizace".