Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (8)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Tohle je vlastně první sitcom, který jsem začala sledovat v tak rozsáhlém měřítku, mám už za sebou skoro všechny série a ty poslední díly si šetřím na pak. Je pochopitelné, že se první díly a všechny série zhruba do té čtvrté nedají srovnat třeba s konečnými díly, ale nebudu si stěžovat, protože i tak je HIMYM maximálně vtipný, zábavný a originální sitcom, který si zamiluje každý. Barney, Suit up. Nemám co říct, až na to, že tohle je prostě legen (wait for it) DARY!!!

Skins

Skins (2007)

Tohle není osud, tohle je láska ♥

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Čekala jsem pecku, ale takovouhle určitě ne. Konečně kvalitní fantasy, které vás vtáhne do děje už v prvních minutách pilotní epizody. Stojí to za to. Herecké obsazení je výborné, i když nejradši mám geniálního skřeta. Provedení je konečně bez iluzí, jen ta hudba může být lepší. Vlastně pardon, je to dokonalé. Škoda jen, že nemůžeme na dovolenou do Západozemí...

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Nádherný seriál nejen příběhově, ale také vizuálně. Protože - co si budeme nalhávat - ty osmdesátky prostě maj něco do sebe. Nejen bezbřehé a dlouhotrvající dětské přátelství které trvá věky (beztak ne), tak hlavně takovou tu temnou atmosféru toho, že něco zlého se děje a jde to po vás. Přestože nejsem fanoušek scifáren a některé nereálné věci mi jsou proti srsti obzvláště u příběhů, se kterými se dá snadno ztotožnit, tady to ale pasuje tak neskutečně, že jen zírám.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Zvláštní pocit vidět lidi v prostředí, kdy o peníze zas tak moc nejde, ale funkce, moc a postavení, to už je jiná. Každý někomu může "dlužit" a každý může nabídnout něco "na oplátku." Ještě, když za nitky tahá Frank, postava, která k vám promlouvá a komentuje dění na scéně a v podání Kevina Spaceyho je prostě geniální. Napětí nabírá na obrátkách, první série peckovní, začátek druhé ještě peckovnější. Co bude dál, nechám se překvapit.