Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (182)

plakát

Divoké vlny (2007) 

JEDU NA TÉHLE VLNĚ!!! Za Interview s tučňákem si tvůrci můžou zaslouženě leštit trofeje! (narozdíl od Tanka). Ozvučení Codyho dokonale padnoucím hlasem Shii LaBeoufa je tou správnou mušličkou na dortu! Jdu si vyrobit prkno.

plakát

Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009) 

Na filmové projekce animáků mě moc neužije, trojce Doby ledové jsem dala kinosální šanci zejména kvůli 3D formátu. Ten mě ovšem v porovnání s přírodovědnými dokumenty pražského IMAXU zklamal a dvě stovky vynaložené za získání dalšího rozměru vyšly téměř na prázdno. Rozčarování díky bohu zachránilo všechno ostatní - jakžtakž zápletka, osvěžující exkurze do doby meziledové, vynikající kabrňák Buck a jeho pravidla (Kdo prdí, chodí poslední :))), milostný souboj o ořech!!! a hlášky úderné tak, že jsem se několikrát pobaveně otřásla v základech. Sama jsem se překvapila tím, jak se mi to líbilo.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Donnie, Donnie...mystická to lahůdka, běžte do ní !!!

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

Konečně komedie u které jsem se bavila, protože je jiná než ostatní, protože je vtipná ikdyž místy nechutná, protože je únosně bizardní a pak je tu taky plyšová zeď :)

plakát

Duševní slepota (2002) (TV film) 

Návod jak nesbalit chlapa a zůstat nadosmrti (ne)šťastně sama.

plakát

Dvojitý čas (2009) 

Fikaná hra s divákem, která baví až do závěrečného rozuzlení.

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Kdo by veřil, že se Gerald Butler upíše takové konině. Romantika nulová, zábava sporá, pointa "opravdu nečekaná", rádoby kriminální zápletka zasazuje poslední hřebíček do rakve. Jediná závěrečná líbačka mezi mřížemi stála za to.

plakát

Fantom opery (2004) 

Fantom hraje především na efektní choreografii, pohádkovou výpravu a podmanivou hudbu. Já hraju na víc než to.

plakát

Fido (2006) 

Kdo by to byl čekal, že k filmu o zombících padne přívlastek rozkošný. Inu je to tak. Retro stylizace je překrásná a ještě jednou překrásná!!! Bizardní humor je kousavý jako zombie s nefunčním obojkem a malej Timmy je k sežrání. Fido má jednoznačně všechny atributy k tomu, aby se stal mým nejoblíbenějším zombiem.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Věčné patálie různorodých vesmírných pašeráků si jako první a zásadní úspěch mohou připsat získání a udržení mé pozornosti. Ač nevyhledávajíce vesmírné seriálové ságy, nedokázala jsem kouzlu Firefly překvapivě ani já odolat. Sympatickou posádku pod vedením ultracharismatického kapitána Malcolma Reynoldse si nejde neoblíbit. Kaylee musí milovat každý bez rozdílu pohlaví už od přírody. Medik Simon spolehlivě funguje jako rovnocenně sladký a nevinný protějšek sličné mechaničky. Pominu-li Pretty Woman, ještě nikdy jsem si tolik nepřála být děvkou (pardon Inaro, registrovanou společnicí). Hrdina Kantonu, muž zvaný Jayne, hromotlucký chrlič typických mužských hesel snad ani nepotřebuje komentář, citace postačí: „Nechápu, proč bysme jim měli pomáhat! Jsou to děvky, Jayne! JDU DO TOHO!!!! Zoye nejde Washe nezávidět. A kapitána Reynoldse, nejde nemilovat!!! Inu je to tak, po srdcových řadách Buffy a Angela z výrobní linky Joss Whedon sjel model Firefly, jenž je řízen špičkovými piloty. Přízeň uživatelů si Firefly získává zachováním whedonských standardů a přidáním neotřelého scifi-westernového tunningu. Proto se s rozsahem pouhopouhých čtrnácti jízd nejde spokojit.