Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (2 036)

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Už to bohužel není ta naprosto skvělá jednička ani slušná dvojka. Tady navíc už to ani není ta ujetá komedie, ale v mnohém trochu krimi. Nicméně pořád je to ucházející, ale už asi opravdu stačilo.

plakát

Za borovicovým hájem (2012) 

Když zabijou hlavní hrdinu, skvělého ( jako vždy ) Ryana Goslinga, byl jsem docela v šoku, zvlášť když uteklo 40 ze 140 minut. Nicméně filmu to neubralo, taktovku přebere stejně dobrý Cooper. Perfektní scénář a skvělý herci filmu hodně přidají.

plakát

Elysium (2013) 

Fanoušek sci-fi nemá prakticky co dodat, jen, že TO BYLA JÍZDA! Ani nepamatuju, kdy naposledy jsem byl do sedačky v kině tak zaklíněný jako u Mattovi jízdy na Elysium. Film, který prakticky nemá slabší chvilku, má skvělé záporáky(čky) - ostatně Jodie vypadá luxusně, dávnou krásnou znova objevenou lásku, výbornou akci, mě opravdu velmi mile potěšil a očekávání, které jsem měl, víc než dobře naplnil.

plakát

Zlomené město (2013) 

Přijemné herecké obsazení, i když uměle opálený Russel působí dost směšně, ale dokážu si představit, že směšně vlastně vypadá většina politiků. Jednoduchá zápletka, kde je zcela zřejmé od začátku kam to celé směřuje, ale na herce se hezky kouká, takže mi to bylo docela jedno.

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

No nevím, tenhle typ filmů asi nebude mým šálkem kávy a nezábraní tomu asi ani výborní herci.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Kdyby to nebylo tak zdlouhavé a některé pasáže dost nudné... A navíc Jessica Chastain mi nepřijde vůbec ničím zajímavá..

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Jednoduchý ( bohužel ) příběh, který ničím nepřekvapí. Akce dobrá, ale taky nepřinese nic nového, zajímavého.

plakát

Nevědomí (2013) 

Vizuál + hudba + efekty + cruise = slušná podívaná.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Nejlepší Tarantinův film od Pulp Fiction. Film má totiž skvělého Waltze, skvělého DiCapria ( píšu to s každým jeho dalším filmem, ale po počátečním odporu k tomuhle floutkovi se čím dál tím víc stává jedním z mých nejoblíbenějších herců ) a prvotřídního Foxxe. Hudba ušitá "jako" na míru, Quentin nám dávkuje napětí, akci, humor a samozřejmě velkou porci stříkající krve. A svůj výbuch zinscenoval na jedničku a je to taková třešnička na dortu.

plakát

Sinister (2012) 

Ze začátku jsem nebyl přesvědčenej o tom, že to bude nějaký terno, ale jakmile se objevil první kotouč s filmem, vše se změnilo a vtáhlo mě to do děje. Ethan Hawk je pro tyhle role jako dělaný, atmosféra byla skvěle hutná a vraždící děti?...