Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Den zrady (2011) 

Bohužel...s tímhle obsazením a nisným tématem by to chtělo trochu šťávy. Je to čisté, přesné, ale až příliš chladné a uhlazené. Chtělo by to víc scén jako mezi Goslingem a Giamatim, kde se na povrch proderou emoce, které úplně chybí v milostné linii...čekala jsem o ždibíček víc. Nicméně herecky skvostné. Politika je svinstvo, to víme.

plakát

Děti moje (2011) 

Payne tentokrát spíše tragický než bavící (Bokovka). Nedokážu neobdivovat jeho schopnost harmonicky spojovat tragično a komično, vybírat fantastické herce a zprostředkovávat emoce o základních životních věcech. Ta havajská hudba je hrozná, ale všechno ostatní bylo krásné, smutné, opravdové.

plakát

District 9 (2009) 

Daly by se vytýkat jemné nepodloženosti nebo nelogičnosti, ale proč? škoda si kazit zážitek. masakr!

plakát

Divoši (2007) 

Závažné téma, nedotýkající se jen málokoho, výborný scénář, dobře vyvážený humor, skvěle napsané a ještě lépe ztvárněné postavy. Hoffman je prostě univerzál, veřím mu i ty slzy nad smaženými vajíčky!!!

plakát

Dobrou noc a hodně štěstí (2005) 

Fantastická stylizace do 50. let! FIlm, který má co říct jak obsahově tak umělecky. Výborný výkon Davida Strathairna, věřila jsem mu každé mrknutí. A Ray Wise pro fandy Twin peaks jako třešnička. Jen tak dál Georgi!

plakát

Domino (2005) 

Až budu mít chuť na vtipnou akčňárnu, rozhodně se vrátím k tomuhle! Na obsah kašlu.

plakát

Dorian Gray (2009) 

tak buď gotický horor nebo Wildea, obojí nejde! A Ben Barnes neumí hrát!

plakát

Dreamgirls (2006) 

Hodně teatrální jako pozůstatek broadwaye, písničky, co mají posunovat děj jsou slabší. Ale vystoupení a nahrávání je výborné, Murphy válí a každá písnička Hudson mi trhá srdce. I love you I do nebo Listen (je víc k ději) si Oscara zasloužily. Beyonce je hodně pěvecky utlumená, ale hraje obstojně.

plakát

Drsný časy (2005) 

klasika tohohle tématu a tvůrce...bale neuvěřitelnej, jako vždy.