Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (574)

plakát

Slepičí úlet (2000) 

Tento snímek určitě nadchne ty diváky ,kteří obdivují tvůrce filmů ,kteří si hrají s plastelínou . Je skvělé ,že i v dnešní době počítačových animací se něco takového děje.Tento film je parádní, legrační rodinná podívaná ,která nadchne malého i velkého diváka.Příběh je docela živý ,napínavý a s překvapujícími zvraty.Určitě stojí za shlédnutí. SKVĚLÁ PARORIE NA KONCENTRAČNÍ TÁBORY. (Svik)

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Tak k tomuto snímku je komentář snad i zbytečný, neboť kdo ho vyděl tak se z něj zaručeně musí stát fanda tohoto druhu humoru ,legračních scének ,naprosto nepochopitelných světů. Není divu že se pořádají různé akce na počest těmto snímkům.Humor na každém kroku (sekundě) (Svik)

plakát

Vzkaz v láhvi (1999) 

Tento skvělý film je výjimečný tím ,že dokáže navnadit zvláštní citovou atmosféru ,kterou já osobně často u romantických filmů postrádám.(Kevin Costner) se jako by vžil do své role opravdu milujícího muže ,který je pro opravdovou lásku schopen (u)dělat cokoli.Je to film na srovnáni myšlenek po rozrušení nejvíce z lásky.Když si tento povedený film pustíte nebudete litovat stráveného času. (Svik)

plakát

Vražda na objednávku (1954) 

Jako vždy nezklamal Alfréd když natočil takto inteligentní,napínavý a dějově propletený film. Dokázal zde navnadit atmosféru ,která k jeho osobě přísluší.Je zde k shlédnutí několik naprosto neočekávaných náhod ,které zaručeně zveličují celý příběh a přidávají na už tak navnaděné atmosféře větší "grády".Tento snímek se zaručeně musí líbit každému divákovi ,který alespoň trochu umí u filmu přemýšlet.Je zde vidět že snímek pochází z hlavy MISTRA. (Svik)

plakát

Interstellar (2014) 

Velký zážitek, obdivuji některé uspíšené pasáže, ale některé typicky emotivní zase pro někoho mohou být zdlouhavé.

plakát

Kabinet doktora Caligariho (1920) 

do 3/4 filmu sem chtěl dát 3* i když moc nedokážu ocenit tehdejší možnosti filmu, ale ke konci příběh pěkně vygradoval.

plakát

Gravitace (2013) 

propracované detaily, pekne drama, užil sem si to.více takových nápadů tak je film o kus dál

plakát

Insidious (2010) 

po dlouhé hobě kvalitní a dobře vymyšlený horor .