Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (574)

plakát

Teď už jsi velký chlapec (1966) 

Velice pěkný začátek, dokonce sem se až divil s jakým elánem Coppola začal, ale postupem času se nepatrně vytrácel. Velice pěkný příběh ovšem velice krátký a tomu odpvídal velice strmý scénář, ale to byl asi záměr. Skvělá hudba, námět a vtipné scénky.

plakát

Rocky Balboa (2006) 

Je překvapivé jak mi film utekl před očima. Rockyho ve skutečnosti moc nemusim, ale docela mne to překvapilo, ovšem něco podobného se dalo čekat. Filmu dává veliký impuls skvělý scénář, ale ten závěrečný zápas mě moc nezaujal, bez něj by to ale asi nešlo. Alespoň že Balboa nevyhrál to by byl moc veliký Happyend.

plakát

Uprchlík (1993) 

Velice slušné, ale ten jednorukej mi prostě vadil. No on to je asi záměr, ale uvést sem to musel.

plakát

Pod kontrolou (2004) 

Ze začátku vše vypadalo jako další laciná laboratorní krysa, ale opak je pravdou. Film byl velice stručný, žádné zbytečné natahování, žádné výlevné keci okolo faktů atd... Herci byli hbytí a tak sem byl neustále ve střehu. Více mne bavila druhá část filmu, která se zaměřilma na napraveného vězně pod vlivem cukru. Kdyby film skončil Happy tak by dostal 2*.

plakát

Krása na zabití (1999) 

I Love Kirsten Dunst, je všude skvělá. Kirstie Alley nikdy mi nebyla extra sympatická a nyní mi to dokázala :-). Zajímavý příběh se zajímavou kamerou, vlastně jsme se nedočkali plynulého děje v podání klidné kamery, ale útržků ze zákulisí. konec=Happy End

plakát

Starsky & Hutch (2004) 

Abych řekl pravdu původní seriál jsem neviděl, takže film beru jako začátek. Vše mi připadalo jako Gomez a Tavarez jen o trochu lepší. Tento dojem mě neopustil po celý zbytek filmu. Komunikace mezi oběma paťáky byla naprosto stejně postavená, ale to je jedno. Bylo zde skvělé auto, moji oblíbenci Stiller a Wilson a skvělá Carmen, kterou vidím poslední dobou ve filmech často. Film byl zábavný i napínavý .

plakát

Na břehu (1959) 

Film působli na člověka velice milým dojmem, který byl obsazen v celém filmu. Velice mne zajímal výkon Anthonyho Perkinse, který se moc nepředvedl a dokázal nám že rozklepaný mladík je jeho parketa, jako v PSYCHU. Většinou mne přostředí ponorek moc nelákalo, ale zde nebylo moc dialogů a vše bylo zaměřeno spíše na přímých příkazech nadřízených což velmi oceňuji. Námap atomového spadu byl velice zajímavý a neobvyklí. Konečný závod jednoho z hlavích hrdinů ve Ferrari byl velice nadsazený, ale očekávaný. Vše skončilo zajímavě nikoli nudně. Velice slušná podívaná.

plakát

Číslo 5 žije (1986) 

Nevím jak vy, ale mě to přišlo velice originální a vkusné. Ztvárnění bojového robota se mi sice zdálo spíše jako reklama na hlad, ale jinak pěkná mašinka. Herecké výkony, velice překvapivé a nejlepší byl ten japonskoamerický vědec, který skvěle vtipně mluvil a komolil slova. Prostě je to skvělá zábava, skvělý námět, dobrá režie, scénář ujde a závěr skvělý.