Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Holkám to moc sluší, soundtrack skvěle šlape (INXS, Blondie, Snap, EMF) a v davu opilců se s fotoaparátem tyčí Michael Bay (cameo jak víno). Tenhle bar je vážně luxusní místečko. Film ale (bohužel) není jen o baru, ale o nadějné mladé zpěvačce, která v noci obsluhuje podnapilé mládence, přes den skládá muziku a čeká na svou první velkou šanci prorazit...a určitě už všichni tušíte, jak to nejspíš dopadne :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 or 10/10 Hudba 8/10 or 10/10 Efekty 5/10 or 10/10/// +je to pěkný film, který vás pohladí na duši, české titulky u písniček, holky jsou kočky a jsou divoké -hodně přeslazený a po stránce příběhu nic nového/// Sázka na jistotu (myšleno dvojsmyslně), vyděl jsem to již dříve, poprvé cca před 5 lety a tehdá jsem byl filmem uchvácen. I dnes kdy jsem se těšil konečně do kina na film Auta a bohužel jsem na film kvůli dopravní zácpě nedorazil (tak jsem si užil Auta aspoň v reálu OMG) a i přestože jsem se dom vracel se špatnou náladou, mě tento film dokázal vlít do žil pohodu, spokojenost, prostě dobrou náladu a to je správně. Dnes už víme, že Piper Perabo díru do světa (jako herečka) neudělala, o ostatních holkách to platí rovněž. Přesto je zde IMHO výtečný John Goodman a mihnul se zde i Johnny Knoxville. Když teď sledujete moje dvojité hodnocení, tak obsazení je to jediné na co mám stejný názor jako před 5 lety. Film se mi tehdy velmi líbil a nebál bych se říct, že bych jej zařadil mezi TOP 20, dnes bych jej řadil jen mezi nadprůměrný. Po hudební stránce je to nádherné, i když dnes se mi zdá, že to není tak nadupané (když srovnám s posledně viděným filmem Honey). Poslední želízko v poli hodnocení jsou efekty. Ty tu samo sebou nehledejte, kvalita obrazu je však dobrá, film je pestrý a proto hodnotím efekty jako průměr. Z druhé strany mince ale musím hodnotit za plný počet, kočky jsou fakt kus a Adam Garcia je fakt kocour (pochopitelně pro holky). Snad v mém hodnocení nemáte guláš jako já v názoru na film, dat 3* nebo 5*, vyberte si sami, ale rozhodně film není špatný.///Celkem 64% or 94%/// PS: za 5 let zde přidám třetí hodnocení j/k. :-)) ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

Celá polovica filmu je neautentické tancovanie barmaniek na bare, ktoré po pár minútach začína byť nudné. No a na tej druhej polovici - hlavnej dejovej línie - je škoda drať klávesnicu.................. Jedine J. Goodman to ako tak zachránil a tú jednu hviezdičku dostane on za ten tanček na konci.............. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každý sice tuší, jak tenhle natáhnutý videoklip asi dopadne, přesto má profláknutá story docela solidní spád a rytmus. Mluvím hlavně o první polovině, kdy se dá ještě nad lecčems přimhouřit oko. Pak jakékoliv nápady utneme a sledujeme nudnou přehlídku slepic okolo Marie Bello, kdy zejména scény z jejího baru jsou naprosto nereálné (kdo by ten chlast, co skončí všude kolem, jen ne ve skle pro zákazníka, platil?). I tady ale svižná kamera a půvabná Piper Perabo, která působí rozkošně naivně, tu a tam něco zachrání. Dietní tři hvězdy. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Jako komedie teda nic moc... Stokrát omletý příběh holčičky co se dostane do města za vidinou slávy. Její šance jsou prchavé a osud ji připravuje různé nástrahy... aha, a něco originálnějšího by nebylo? Stominutový film sází na pěkné tvářičky a... prostě z celku nešlo vymáčknout víc. Pokud vím tak tenhle doják moc nevydělal, takže by mě zajímalo co si od toho Bruckheimer slibuje. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Film získal v roce 2001 v soutěži MTV Music Video Awards cenu za nejlepší taneční scénu. (Dlee)
  • Film se dočkal takové popularity, že v USA, Rusku a Německu byly otevřeny bary se stejným názvem, interiérem i obdobnou obsluhou a hudebním zaměřením. (Dlee)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama