Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Zelený sršeň

Zelený sršeň (2011)

Zelený sršeň se poprvé objevil roku 1939 jako radiová hra a o rok později jako komiks. Hlavním hrdinou je Britt Reid, vydavatel novin „Daily Sentinel“. Reid vyhlašuje zlu válku jako maskovaný Zelený sršeň, často porušuje právo, aby mohl chytnout zločince. Jeho pomocníkem je mistr bojových umění – Kato.

Thor

Thor (2011)

Thor je vyhoštěn z Asgardu, sídla nejvyšších bohů. Když se dostane na zem, zůstane zbaven všech svých božských schopností. Jako doktor Donald Blake se má naučit pokory a poslušenství. Svojí božskou minulost si připomene, když náhodou najde Mjöllnir, kladivo vytvořené z tajemného železa.

Život je boj

Život je boj (2009)

Shawn MacArthur (Channing Tatum) je mladý padělatel žijící v New Yorku. Dávná rodinná tragedie a nedobré vztahy s otcem způsobily, že postupně ztrácí všechny motivace. Nečekané setkání s veteránem pouličního boje, Harveyem Boardenem (Terrence Howard), otevírá Seanovi novou kariéru. Arthur stojí ve válce v undergroundových turnajích proti soupeřům s nejrůznější kriminální minulostí.

John Carter: Mezi dvěma světy

John Carter: Mezi dvěma světy (2012)

Veterán americké občanské války John Carter je pronásledován Apači. Snaží se před indiány ukrýt v jeskyni. Když je z ní ale záhadně teleportován na jinou planetu, domnívá se, že se ocitl na Marsu. Dostává se tu do zajetí čtyřmetrových zelených barbarů. Při snaze uprchnout poznává princeznu Dejah Thori, která ho zoufale žádá o pomoc.

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu (2009)

Film Andrzeje Bartkowiaka natočený na základě bojových her „Street Fighter“. Po únosu otce se Chun-Li (Kristin Kreuk) rozhodne vyjít do ulic Hong Kongu, vykonat svoji pomstu a spravedlnost. S každým krokem je blíž konfrontaci se svým nepřítelem.

Reklama