Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (224)

bourec 

všechny recenze uživatele

Filmů o pouličních rvačkách je opravdu natočenejch hodně,takže jsem hodně přemýšlel,zda půjčit,nebo ne.Nakonec jsem film skoukl a ani nelituju.Sice to není nic překotnýho,ale docela v poho se na to kouká.U většiny těhle filmů je problém určitá chladnost,tady ovšem nasranost třeba při závěrečnym souboji je na horní hladině,z obou přímo pryští a tak to má bejt.Když si vzpomenu třeba na van Damma v Leonovi,tam se tvářili,jak když čekaj na bus.Vzhledem k tomu ,že dobrejch filmů moc není,dám 60%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dito Montiel. Jméno režiséra si bude lepší pamatovat. Příběh? Nic extra. Channing Tatum? Možná ještě horší. Přesto sleduju film, žeru mu každý slovo dialogů, když režisér chce, abych se zasmál, tak se zasměju, a když dojde na boj, tak mě absolutně pohltí. Každý souboj má trochu jiné hudební ladění a snad v žádném jiném filmu mi nepřišla muzika tak silnou částí scény. Montiel ví co a hlavně jak chce divákovi ukázat. Díky Terrenci Howardovi navíc dá film vzpomenout i na ty obyčejné řeči ze života jak z Rockyho vystřižené. ()

Reklama

SonG 

všechny recenze uživatele

Což o to, Channing Tatum je sympaťák,ale ani on nedokáže svým kukučem zachránit chabý příběh, špatné dialogy a hrozný střih. Od filmu, který má v názvu slovo FIGHT neboli BOJ bych čekal opravdový nářez. Místo toho se dočkáme snad jen jedné stylové šťouchačky s Číňanem. 100x omílané téma, točené pořád a pořád dokola(například Nikdy to nevzdávej), ale v tomto případě jde opravdu jen o chabý pokus. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Talentovaný Channing Tatum, zde hraje muže, který má dost hluboko do kapsy a jeho jedinou předností je, že se umí skvěle prát. Toho si všimne i agent přes ilegální souboje Terrence Howard a dají to spolu dohromady a začnou vydělávat těžký prachy. Shawn vyhrává jeden zápas za druhým, stačí se zamilovat do portorikánské dívky Zulay Henao a vybojuje si vlastní čest tím, že závěrečný souboj se svým nenáviděným spolužákem z vysoké neprodal, ale naopak, poctivě ho vyhrál a ještě si přitom na sebe vsadil a vyhrál balík, aby z New Yorku mohl vypadnout a žít po svém se svou láskou, babičkou a oblíbeným agentem. Tedy tenhle scénář fakt stál za to, a že je nablblý a předvídatelný na 10 kilometrů dopředu, je záruka kvality, ale najdou se i další "vychytávky" jako to, že jsem Tatumovi záviděl jeho kondičku. Před těžkými zápasy vůbec netrénoval, pak v pohodě vyhrál na první pohled nad nabušenějšími protivníky a kupodivu po zápase netrpěl únavou. Aby se neřeklo, před tím posledním rozhodujícím zápasem trénoval a jeho příprava spočívala v tom, že asi pětkrát za zvuku hip hopové hudby máchl rukama do vzduchu a byl "ready". Na to, že je to film o zápasech, tak jich tu není mnoho. Celkem jsou tu čtyři a jsou celkem průměrně natočeny s mírným nádechem realističnosti (o pravidlech v bitkách se tu nikdo nezmíní, takže divák tápe v tom, co v nich je a není povoleno), ale v těchto okamžicích má film největší sílu, ale když se ve filmu nebojuje, tak se to mírně vleče, ale naštěstí jsou tu zajímavý herci a strmě stoupající hvězda Channinga Tatuma v pohodě utáhne jinak celkem průměrný film o outsiderovi, kterému nikdo nevěřil, ale on to pak všem natřel. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Viete co je na tomto filme najlepsie? Hudba. A viete co este? Terrence Howard, ktory mal prejav ako sfetovany prvacik z pomocnej skoly, ktoreho nielen ze v detstve utlacali, ale este aj bili po hlave a preto je ako mechom udrety. :D To bola vtipna vsuvka celeho filmu. A este vtipnejsia bola babicka. No a to je asi tak vsetko, bola to fajn blbinka na nedelne poobedie. Ale naozaj vrelo neodporucam :D ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)
  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama