Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 2

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to blbé béčko, jednoduché, které nemá moc dobré postavy, ale nemyslím si, že by to bylo až tak hrozné. Prostě takový klasický americký průměr, který vám vůbec nic nedá, ale když u toho vypnete, tak se možná i budete trochu bavit. Já jsem u toho rozhodně nijak netrpěl a sem tam jsem se i pousmál. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako dragon ball evolution je i toto hrůzou tohoto roku, jak už hereckým obsazením tak bojovými scénami, trochu mě zaráží jak se Kristin Kreuk mohla k něčemu takovému upsat ... no každopádně dávat do asijského prostředí néně asijatů než zbytku herců je směšné a pro díly street fighter je toto jako skvrna od vína na bílé košily ... ()

Reklama

barlow 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus o zpracování lákavé tématiky původní hry. Co se ale dá natočit na základě hry, ve které běží jen o souboje jeden na jednoho bez jakékoliv linky. Podobně dopadlo i Death or Alive. Moderní háv prospěl jen sekvencím soubojů. Osobně dávám přednost neherectví Van Dama a zavzpomínám na naivitu mládí. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pěkně tu tato malá bojůvka dostává na prdel, jen co je pravda. Ovšem i přes mé nízké hodnocení si nemyslím, že je to úplně zcela oprávněné. Jasně, těch negativ by se tu našlo fakt hodně, ovšem u většiny z nich by se dalo použít kontraslůvko ALE. Třeba zápletka. Ano, je primitivní, hloupá a těžce profláknutá. Kolik ALE jiných akčních trháků se může chlubit originálním, promyšleným a scénaristicky vybroušeným dějem. Minimum. Herecké výkony na úrovni divadelních ochotníků? Také ano. ALE chtějí oni sami v těchto filmech získat uznání odborníků za svůj dramatický výkon. Chce divák v těchto filmech vidět oscarové "velikány". Já jsem přesvědčen, že všichni zúčastnění chtěli předvést své bojové umění, svá vypracovaná těla, své charisma a sympatie. Bohužel, třeba takový Chris Klein už je vážně totálně v hajzlu a sledovat ho jak v akci tak i mimo ní je neskutečné utrpení, ale taková Kristin Kreuk, nebo ověření Neal McDonough či M. C. Duncen jsou v pohodě snesitelní a zábavní. Ovšem všichni by si měli především uvědomit , že Street Fighter je hlavně o soubojích a těch je tu jednak hodně, jednak jsou choreograficky na dost vysoké úrovni a jednak i veškeré souboje a akční scény jsou nasnímány velmi zábavně, plné energie a štávy a mě moc bavili. Cokoliv jiného tu divák pak sice může hledat a nutno přiznat, že bude hledat zbytečně, já jsem ale přesvědčen, že to co nabídnout tento film ve výsledku mohl, to nabídl, a to v docela solidní a zábavně koukatelné kvalitě. Každopádně, je to béčko jako byč, se vším všudy! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Hodně špatné akční béčko a Bartkowiakův (prozatím) nejhorší film. Stereotypní režie, holý scénář a teď to nejpodstatnější: nekoukatelné souboje. Choreografie není nikterak tragická, ale je tu použito mnoho metrů bezpečnostních lan a to se už v době Tonyho Jaa nenosí, a co víc, znovu se projevila mnou nepochopená neřest akčních filmů posledních několika let... a to angažování střihače, po kterém chtít koukatelné akční scény je jako chtít po praseti, aby se nažralo z mělkého talíře a umylo po sobě příbor. Prostě není vidět nic. Chyběl mi nějaký nářezový song, fyzično fightů, pořádný trénink (na sestavu 24 kroků z taiči fakt seru) a taky opravdoví praktikanti bojových umění. Robin Chou sám na všechno nestačí. (Koordinátor akčních scén: Dion Lam) 50 miliónů dolarů(rozpočet)/7 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Pro jediného Robina Shoa se nejedná o první zkušenost s filmem, který byl natočen na motivy videohry. Zahrál si již ve filmech ze série Mortal Kombat a ve snímku DOA: Dead or Alive (2006). (Conspi)
  • Ve scéně na pohřbu jsou všichni oblečeni v černém. Čínskou tradicí je však obléci se do bílé, která je místním symbolem smrti. (Conspi)
  • Auto, ktoré používa Masch, je BMW 730Li. (Johnny.ARN)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama