Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (506)

plakát

RoboCop (1987) 

Dříve se mi vždycky líbila více dvojka, ale po letech musím pravdivě přiznat, že jednička je 100% lepší. Další z filmů sledoványch ještě v rychlodabingu. To byly časy.

plakát

Leviathan (1989) 

Robocop Peter Weller a Plukovník Ramba Richard Crenna bojují v hlubinách s podmořským netvorem, něco jako Věc či Vetřelec jenom pod vodou. Solidní béčko.

plakát

Mrazivý lov (2019) 

Docela slušné béčko, narozdíl od těch dnešních rádoby akčních pokusů, jsem se dobře pobavil.

plakát

Žoldáci spravedlnosti (2006) 

Jednoznačně nejlepší Seagalovka od Glimmer mana. Pěkné kočky, spousta střelby, filmu dominuje scéna úprku z věznice. A Steven, se trochu rozpomněl na staré časy.

plakát

Naprostá sebedůvěra (2012) 

Za mne jednoznačně nejlepší a zřejmě už asi definitivně poslední kvalitní Seagalovka za posledních 10 let. Není to samozřejmě Glimmer man a vůbec ne hity jako Přepadení v Pacifiku. Přesto jsem se po letech pobavil. Hlavně výborný záporák M. Parré. Proto dávám 3*

plakát

Sniper: Special Ops (2016) 

Nebylo to tak strašný, jako obvykle. Přesto raději si pustím Snipera 3..

plakát

Nelegální obchod (2019) 

Bohužel další zklamání. Jednu hvězdu z nostalgie za Seagala. Za posledních deset let jsem si nechal jediný film, Naprostá sebedůvěra, s výjimkou záporné postavy v Machete jediný koukatelný S. film

plakát

Krejzovi (2018) (seriál) odpad!

Odpad, tohle nemohl, zachránit ani pan Postránecký. No a Oldřich Navrátil, tomu ještě přidal...

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

10 dílů, nebo maximálně jedná série. To bych asi dal i jednu hvězdu, ale, takhle odpad. Snad nejslabší seriál made in Prima. Ikdyž Krejzovi úspěšně konkurují.

plakát

Čertoviny (2017) 

Troškův návrat?určitě nejlepší jeho počin od dob Nejkrásnější hádanky, slušný děj, dobře vybraní herci, triky a kostýmy skvělé, ale přece jen Jasněnka nebo Princezna ze mlejna to není.. něco tomu chybí..