Reklama

Reklama

Mrazivý lov

Trailer 1

Obsahy(1)

Když veteránce z mise v Afghánistánu unesou syna, musí začít jednat. Podle dohody ho má vykoupit penězi, které její otec dlužil vůdci bandy. Při předávce však Claire dva z únosců zastřelí a vydá se do hor zachránit syna na vlastní pěst... Clair si jede na smluvené místo vyzvednout svého syna, veze finanční obnos, který po ní chtějí únosci. Ti ale syna nevezou a strhne se přestřelka. Jeden z lupičů prchá do divočiny a Clair je mu v patách. Všude kolem se stahují hladoví vlci, brzy je jasné, že aby přežili, musejí se oba ztracenci v lese spojit a najít cestu ven. Clair se dozvídá, že jejího syna má gauner, kterému říkají Otec. Ten si osvojuje ukradené děti a prodává je klientům, kteří mají zájem. Sám je to psychopat, u kterého není jasné, co za chvíli provede. Syna Clair opravdu drží v lesích a míří s ním na chatu, kde se má domluvit předání dítěte klientovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

]V[()Rt odpad!

všechny recenze uživatele

Film tak špatnej, že jsem Dreyfussovi přál, aby ho během prvního natáčecího dne v těch lesích fakt roztrhali vlci. To by bylo mnohem důstojnější než paběrkování v podobných hnojích. Gina Carano neumí hrát, nikdy to neuměla a nikdy to umět nebude, ale v "Haywire" aspoň suprově nakopávala prdele. S tím je bohužel evidentně taky konec, protože se jala tu svou pořádně vypasit. Honička na skútrech je možná tou nejhorší, jakou jsem viděl. Celkově je akce na úrovni toho, co by natočili chovanci ústavu pro extrémní případy, kdyby jim někdo dal do ruky mobil a oni ho nějakým zázrakem nesnědli. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vojnová veteránka Clair Hamiltonová pátra v horách po ľuďoch, ktorý uniesli jej syna Charlieho...Odporúčam sa tomuto filmu vyhnúť, pretože tak hlúpy scénar je ťažké vôbec vymyslieť. Už v úvodnej scéne by bola Clair mŕtva, potom ju opäť nepochopiteľne jeden z únoscov zachráni pred utopením v jazere aby ho mohla ďalej ponižovať, v lese a v hlbokom snehu bez problémov obíde lovca ktorý má skvelý výhľad a loveckú pušku a ońa ho koltom .38 bez problémov trafí zatiaľ čo lovec niekoľkokrát minie, 45 kilový cca 13 ročný Charlie odrazí útok vlka bez toho aby zakolísal (skúste sa obliecť do kompletu ako figurant pre psovoda, niektoré útoky psa budete mať problém ustáť aj keď budete mať 90 kíl) a neskutočnému feminizmu v tomto filmu zasadí korunu záver a to ako sa Otec a jeho skupina vo výhodnejšej pozícii s malým ako rukojemníkom vzdajú. Vôbec by Clair spolu s jedným s Otcových mužov nevpálili guľky do ich sprostých hláv a nezobrali peniažky a Charlieho následne predali kupcovi, ktorého mali...Toto scénarista nemohol myslieť vážne. Každý normálny človek si váži mužov rovnako ako ženy. V dnešnej dobe sa však liberálny fašisti rozhodli bojovať proti neexistujucému patriarchátu a občas to dopadne až takto zle. Rozhodne nepozerať, odpad som nedal iba za peknú prírodu a vlkov, inak katastrofa. ()

Reklama

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Ani krásná příroda a mí oblíbení vlci nevytáhnou tuto sračku z odpadu kam patří. Ke shlédnutí jsem se nechal zlákat povedeným vizuálem, to jsem ovšem netušil jaké panoptikum degenerovaných a naprosto neschopných postav "Mrazivý lov" skrývá. Hlavní hrdinka i její spratek jsou krajně nesympatické kreatury, ale jejich protivníci se chovají nesmyslně tak do nebe volajícím způsobem, že si to čeho se jim dostane plně zaslouží. Všichni do jednoho mají hodně tuhý kořínek, z míry je nevyvedou mnohonásobná střelná zranění, opakované havárie, pády ze skal a koupele v ledové vodě, ale jsou navíc pronásledováni takovými scenáristickými schválnostmi, kde krom uklouznutí po slupce od banánu a květináče spadlého na hlavu nechybí snad nic, že tohle se opravdu přežít nedá. Zase jedna a půl hodiny promarněného života - proti tomuto paskvilu jsou produkty značky Asylum vysloveně intelektuální záležitost. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová akční slátanina plná nelogických scén, mizerných akčních scén a ještě k tomu velmi nekvalitně natočených. Příběhově je film úplně mimo a scény leckdy vůbec nedávají smysl. Silně emancipovaná hlavní postava, pojata velmi feministickým stylem, je extrémně nesympatická a místy působí jak úplný nadčlověk (Terminátor). Ostatní herci nevýrazní nebo nudní. Exteriéry kanadské přírody vypadají nádherně, jejich potenciál je však využit jen minimálně. Děj je nudný, nemá žádný spád ani napětí. Když to tak shrnu, tak nám zde tvůrci předvedli absolutně nulové filmařské řemeslo a podařilo se jim natočit další naprosto zbytečný snímek. 0/10. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám líbil Revenant a máte rádi chronickou neherečku Ginu Carano, pravděpodobně se vám bude líbit i Daugter of the Wolf. Akorát tomu nebudete pálit pět hvězd. Doughter of the Wolf je slušný nízkorozpočtový survival výplach s vlkem jako bonus navíc. Plus mistrovství světa v chůzi s prostřelenou nohou překrásnou kanadskou přírodou. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel od 18. března do 13. dubna 2019. (SONY_)

Reklama

Reklama