Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014) 

Co dodat... První díl série měl své kouzlo, které se postupně vytrácí a u tohoto filmu je cítit snaha autora o udržení pozornosti diváka, ale je to skoro nemožné. Proto se zde nabaluje a domýšlí za pochodu, což působí hodně amatérsky. Celek však působí docela celistvě a dobře. Jako jednoduchý film na jeden z večerů je to dobrý... Jinak skutečně dojemný je fakt, že je to poslední film velkého Robina Williamse, což mi vehnalo slzu do oka.

plakát

Bílá nemoc (1937) 

Neskutečně plné drama, které už dnes patří k základnímu vzdělání filmového fanouška. Dnes jsem tento film po dlouhé době viděl a opět se do něj zahleděl a hltal každou scénu až do konce.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Příšerné. Katastrofa. Obrovská škoda materiálu, energie a nejhorsí na tom je, že chystají další díly. Jak by řekla Troškova Kelišová "jdu blejt, velebnosti". :)

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Naprostá špička. Dlouho jsem odolával v domění, že je to další hloupý sitcom, ale pak jsem vydržel celý díl a už to bylo. Byl jsem pohlcen. :)

plakát

Croodsovi (2013) 

Odporné xichty, průměrný příběh

plakát

Signál (2012) 

Slabší. .. Nenadchne, ale ani neurazí. ..

plakát

Proroctví (2009) 

Tak tomuhle filmu jsem vůbec nepřišel na chuť... Asi nejsem ten správný typ člověka na katastrofické filmy alá Amerika. A pokud se to dá dohromady s fantasticky umělým Cagem, vznikne Proroctví. Uf. Nevím, proč jsem od toho čekal víc. Ze začátku to ještě jakžtakž vypadalo jako relativně zajímavý film, který se zbytečně nesekal a měl spád i nástin myšlenky. Jenže, s přibývajícími minutami rostl krom nechuti i můj krevní tlak, který naprosto explodoval v momentě příchodu mimozemšťanů, kteří ve finále spásně zachránili dvě americké děti - zřejmě novodobí Adam and Eve, které převezli na jinou planetu - zřejmě Amerika II., kde budou tvořit pod jabloní další populaci hamburgerožroutů. Pardon, ale teď končí titulky, takže mé myšlenky jsou ještě čerstvé. Tak snad někdy u pozitivnějšího komentáře... Jdu si pustit Wall-eho, který bude čistit planetu od podobných nesmyslů.

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Nebyl jsem si zcela jist, že mě tento dokument nadchne, ale ve finále musím říct, že je to skutečně tak. Trošku mě mrzí, že nebylo vidět víc ze samotné Michaelovy tvorby, ale vyvažuje to zcela brilantní taneční kreace samotného krále a jeho skupiny a v neposlední řadě maximální výkon hudebníků, kteří to zřejmě s Michaelem, neměli úplně jednoduché. Měl totiž obrovský smysl pro detail a vše muselo být jak sám říká " tak jak si to divák přeje a jak je zvyklý z CD". Na záznamu je vidět natáčení Thrilleru 3D, což na mě zapůsobilo zcela nejvíce. Bylo by úžasné, kdyby tento remake vyšel... Je obrovská škoda, že se jeho turné nemohlo realizovat. Hlavně pro ty stovky lidí, kteří vše připravovali a úplně nejvíc pro ty, kteří se učili extremní choreografii. Celek na mě působí jako bonusové DVD ke koncertu, který už bohužel chybí...

plakát

Znovu 17 (2009) 

Tenhle film mě velmi mile překvapil... Pustil jsem si ho víceméně jako kulisu a po pár minutách děje jsem se přistihl, jak to prostě "žeru"... =o) Faktem zůstává, že děj je z velké části okopírován ze Zemeckisových Návratů do budoucnosti, ale v tomto případě mi to nevadilo. A to bývám na předělávky filmů silně alergický!! Tady akorát vyměnili DeLoraine za Lamborgini a doktora Browna za pošahaného kamaráda, který žere fantasy... Bláznivina, která určitě stojí za shlédnutí.