Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (152)

plakát

Báječná léta (1988) (seriál) 

Úžasný seriál, na ktrerý jsem se vždycky těšil jak malý kluk.

plakát

Baywatch Nights (1995) (seriál) odpad!

Pobřežní hlídka (sama o sobě brak prvního řádu) bez vyhublých silikonových „krasavic“? To je jako hot dog bez párku. Na to se fakt nedá koukat.

plakát

Blafuj jako Beckham (2002) 

Mírně nadprůměrná komedie, která trochu překvapivě není vůbec určena fanouškům fotbalu. Pokud fotbalu až tak nerozumíte nebo dokážete velkoryse mávnout rukou nad často komickým ztvárněním rádoby fotbalových scén, pak vás tenhle film určitě neurazí.

plakát

Boeing 747 v ohrožení (1996) 

Sice je to typická americká akční ptákovina, ale vzhledem k tomu, že jsem nic jiného nečekal, tak to šlo.

plakát

Bowling for Columbine (2002) 

Skvělý dokument, který i přes mírnou manipulaci s fakty dokáže skvěle nastínit, kolik je toho v americké, potažmo západní kultuře prohnilého.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Nevzpomínám si, že bych viděl lepší film resp. seriál pojednávající o válce. Naprosto realistické, skvělé herecké výkony, strhující příběhy a žádný americký nacismus, narcismus, patos či jiné laciné blbosti vyskytující se tak hojně v podobných dílech.

plakát

Bratři (2001) 

Nic světoborného, spíše oddychová zábava, ale za těch pár skvělých vtipů si to zkrátka 3 hvězdičky zaslouží. Věta: "Express yourself" mě díky kontextu v jakém je ve filmu použita bude ještě dlouho rozesmívat.

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Podle mě je tohle podvod na divákovi, kterému se líbila "jednička". Zatímco v prvním díle je Bridget celkem normální ženská, na kterou se jen lepí trapné situace. Ve dvojce se Bridget změnila v blbou trubku, která neumí normálně chodit, oblékat se nebo se normálně tvářit. S tou svojí věčně našpulenou kušničkou si koleduje o pár facek. Člověk se pak ptá, co na tý ženský ty dva vlastně vidí a co je na ní tak sexy. Dějově je to neuvěřitelně prázdná slátanina, kde není nouze o laciné zvraty...Thajské vězenkyně s perfektním make-upem a slangovou angličtinou?... to už je vážně trochu moc. Dvě hvězdy snad jen za to, že jsem se občas přeci jen neubránil smíchu.

plakát

Cokoliv (2003) 

Docela to ušlo, ale nevím přesně, v čem tenhle film převyšuje jiné... o Allenových nemluvě. Vůdčí trio je fajn, dialogy jsou fajn, scénář je relativně fajn, ale jinak to vlastně až tak zajímavé není.

plakát

Con Air (1997) 

Skvělý akční film až na za vlasy "lehce" přitažený konec a pár přehnaných scén, bez kterých se ale většina podobných filmů stejně asi neobejde.