Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (137)

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Krátce: Kdyby se mně někdo zeptal, jak bych si představoval film podle fantasy hry, bylo by to přesně takhle!

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

za mne super! Ano, je to částečná vykrádačka předchozích dílů, ale na druhou stranu to pěkně zapadá do celkové ságy. pro milovníky je to "nutnost"!

plakát

Volání netvora: Příběh života (2016) 

Když trefíte film ve správnou chvíli, dá Vám to víc než si myslíte... Dobrá myšlenka, pěkně zpracováno... Ve velmi těžké chvíli jsem narazil na tento příběh a moc mi pomohl...

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Hodnocení po dvou dílech - Super. Daredevil je realističtější než ta filmová pohádka. Mnohem lépe se ponoříte do děje a budete si to užívat. hodnocení po čtyřech dílech - WTF?! Tak tohle jsem fakt nečekal! Nejen realističtější, ale i krvavější! A Kingpin? Radost pohledět. Když jsem viděl film, tak se mi líbil Michael Clarke Duncan, jeho tělo bylo tělo Kingpina (až na tu barvu, ale nebuďme rasisti). Tady ho hraje můj oblíbenec Vincent D'Onofrio, který mi tam zezačátku nesedl, ale později musím uznat, že to má v malíku. Jen tak dál a houšť!!!

plakát

Všemocný (2015) (seriál) 

Po shlédnutí pilotu: Nedosahuje to plných kvalit filmu, ale dost se tomu blíží. Doufejme, že stejný náboj alespoň vydží. :-)

plakát

3 dny na zabití (2014) 

Klasická "bessonovka" a skvělý Kevin. Pro všechny ty, kteří se chtějí pobavit a moc nepřemýšlet. :-)

plakát

České století (2013) (seriál) 

Viděl jsem jen první dva díly. První (Masaryk) byl dobrý, ale druhý (Mnichov) byl tak skvělý, že mi naskakovala husí kůže. Jen tak dál!!

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Já si nemůžu pomoci: Tohle není film číslo 2, ale úplně něco jiného. Pokud to budu brát jako jiný film, pak celkem dobrý. Velké plus je určitě Rock, akce a hudební podklad. Ale pokud to mám brát jako pokračování, pak je to slabý odvar jedničky a jsem zklamán. :-(

plakát

Insidious 2 (2013) 

Vadilo mi to "překombinování", ale zajímavé propojení s prvním dílem. Už se těším co přinese "Chapter 3".