Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (137)

plakát

Galaxy Quest (1999) 

Jakmile uvidíte tento film, již nebudete koukat na Star Trek stejnýma očima. Tato parodie vám totálně rozbije svět Trekies. :-D

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Slušný začátek, párkrát slušný crossover, ale poslední dobou mi to začíná připadat jako Arrow 902 10. :-(

plakát

Vražedná hra (2012) 

Pro mne velké zklamání. Matthew Fox hraje výborného pošahance! Ale ať mi nikdo netvrdí, že když vymlátí oktagon, tak pak má problém s naštvaným tlouštíkem. Kdyby se film neodvolával na postavu Alexe Crosse a nechali tam nějakého bezejmenného poldu/psychologa, tak by to asi člověk bral jinak. Škoda promarněné šance!!!

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Nebudu měnit hodnocení hvězdiček, ale můžou mi tvůrci sdělit, proč pos*ali tu poslední řadu a finále kompletně pohřbili? Nepohřbívat!!! Rozřezat a do moře!!!

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Hodnocení po dvou dílech - Super. Daredevil je realističtější než ta filmová pohádka. Mnohem lépe se ponoříte do děje a budete si to užívat. hodnocení po čtyřech dílech - WTF?! Tak tohle jsem fakt nečekal! Nejen realističtější, ale i krvavější! A Kingpin? Radost pohledět. Když jsem viděl film, tak se mi líbil Michael Clarke Duncan, jeho tělo bylo tělo Kingpina (až na tu barvu, ale nebuďme rasisti). Tady ho hraje můj oblíbenec Vincent D'Onofrio, který mi tam zezačátku nesedl, ale později musím uznat, že to má v malíku. Jen tak dál a houšť!!!

plakát

Černá Dahlia (2006) 

Upřímně? Nevím jak tento film ohodnotit, spousta dobrých scén, spousta dobrých hereckých příležitostí, dobrý (ne-li výtečný) režisér, ale nějak to nefunguje... Takže něco mezi...

plakát

Stopař (2007) 

Proč předělávat něco co je kvalitní? Abychom to mohli zmšit. :-( Tento film je "jen" pro diváky co neviděli původní film. Vy co jste ho viděli, tak nesledovat!!!

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

První díl byl fajn. Žádný zázrak, ale jakás takás atmosféra tam byla. Nu a tady se to nějak vytratilo. Zkrátka další slabá dvojka. :-( Škoda

plakát

3 dny na zabití (2014) 

Klasická "bessonovka" a skvělý Kevin. Pro všechny ty, kteří se chtějí pobavit a moc nepřemýšlet. :-)

plakát

Jesse Stone: Tenký led (2009) (TV film) 

Ani nevím proč, ale stále jsem se této sérii filmů vyhýbal. Pak jsem si řekl, že nic jiného nedávají, tak proč ne. A musím říct, že na televizní film dost dobrý. Nu,koukneme na další filmy. :-)