Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (1 017)

plakát

Svatba mezi citróny (2012) 

Když jsem se na film začala dívat, říkala jsem si - aha něco od Rosamunde Pilcher. Pak se tam objevil Pierce, tak teda asi ne, ale v podstatě ano.

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Tak zase se to nepovedlo. Herci vcelku dobří, ale neměli moc co hrát, protože žádná originalita se nekonala.

plakát

Škola princů (2010) (TV film) 

Co se týče moderních pohádek, tak se pořád opakuji - žádný šmrnc, žádný nápad, žádná pohádkovost.

plakát

Vzdálená země (1954) 

Role Jamese Stewarta je velmi dobrá, takový protiúkol. Ale na mě je tam té nezúčastněnosti a chladnosti jak u něj, tak v celém filmu trochu moc.

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Toto je do celovečerního filmu rozvedený bonmot, nevím jestli Oskara Wilda nebo Marka Twaina - prostě nějakého chytrého chlapa: "Ženy nevědí co chtějí a nedají pokoj, dokud to nedostanou." Ale vcelku povedený. Pár Javier Bardem a Penélope Cruz má tolik charizmatu, že by ním mohli podělit celý Hollywood.

plakát

Divotvorný hrnec (1968) 

Co to je? Je to až moc barevné, pozitivní, s jednoduchým dějem a jsou tam pěkné, známé písničky Americký muzikál. A zapíše se vám do srdce. Vzpomínám na české texty a z nich mě dojme " ... jestlipak se zvedne hejno hus, mých bílých hus, když na ně štěkne pes?"

plakát

Dluh (2010) 

Představuju si, že izraelští agenti jsou vycvičení o dost lépe. Ono umět někoho odzbrojit je hezké, ale o dost těžší je psychologický výcvik. Poslouchat kydy chyceného zločince, dávat jim váhu, jednoho milovat s druhým se vyspat, to je příliš moc chyb na jednu akci, aby tohle byli vážně myšlení a kvalitně vycvičení agenti Mosadu. Na začátku nám tvrdí, že si máme uvědomit, že byli tak mladí. No ale patnáct jim snad nebylo. Ale nedívalo se na to zas tak špatně.

plakát

Jeho dívka Pátek (1940) 

Komedie je to výborná, Cary Grant tady hraje tak uvolněně a přirozeně, že z něj divák /(nebo aspoň já) nespustí oči a v některých chvílích se mi zdálo, že se směje tak nějak mimo scénář. Ale ke konci bylo té zběsilé režie a dialogů jeden přes druhý trochu moc.