Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 259)

plakát

Krásy divokého Německa (2012) (TV film) 

Nádherné záběry divokého německého pobřeží, hlubokých lesů, vysokých hor a hlavně jeho obyvatel jak v moři, tak na souši i ve vzduchu, dává zachovat jedinečná rezervace a přírodní památka zapsaná na listině UNESCO tzv. Waddenzee (wattové moře) a jeho okolí, ale i další chráněné oblasti v okolí Pomořanska, Helgolandu a dalších lokalit.

plakát

Git (2004) 

Příjemné, pomalé, s příchutí slaného větru z oceánu a pro Korejce v netypických 73 minutách jemně plynoucí nenásilné drama. 75 %

plakát

Tlouštík z Beverly Hills (1997) 

Jeden z těch filmů, který je tak debilní, až je vtipný a nesmíte je brát zcela vážně i když tohle je opravdu silné kafe, ale pokud máte rádi držkopády a nemehla určitě se pobavíte alespoň trošku nad "Ninjovinou" Chrise Farleyho.

plakát

Arabská odysea (2009) (TV film) 

Dokument s příchutí orientálního koření, věčného písku a hlasitým "Alláh akbar" vás seznámí s Arabským poloostrovem, jeho obyvateli, zvyky i památkami starých civilizací. Dokumentem vás společně provedou dobrodruh a cestovatel Pasquale Scaturro a fotograf Michel L’Huillier. 85 %

plakát

Atomové bomby - Život v zóně nula (1998) 

Propagandistický a civilně informativní dokument vlády USA s unikátními záběry z dob studené války (převážně 1950´s - 1970´s) zachycující přípravy a testy atomových bomb, testy materiálů a dopad jaderného záření na civilní obyvatelstvo a jejich každodenní potřeby jako jsou potraviny, automobily atd: .

plakát

Ketové (1992) 

Alkohol, chleba, cigarety, motory - to je to co přinesla moderní civilizace staré kultuře Ketů a příchod sovětské éry znamenal konec nomádského způsobu života úplně a Ketové byli nuceni, usadit se v trvalých sídlech budovaných po sovětském vzoru. Velmi smutný příběh, který ukazuje dopad moderní civilizace na odloučené malé národy, které vyměnily své zvyky, obyčeje a kočovný způsob života za flašku čistého lihu.

plakát

Pravda o zombie (2010) (TV film) 

Dokument Truth Behind Zombies zaobírající se zombie apokalypsou, kterou mohl divák vidět v řadě Hollywoodských filmech, ale i lidskou historií (převážně globálními nákazami a jejich smrtelných virů) a kulty jako je například Woodoo kult a jeho obřady Zombifikace, hypnózy apod:. Od teorie a spekulací, po taktiku přežití v post-apo zombie světě a možnosti fungování a zastavení šíření nákazy obdobného typu, jak z řad fanoušků tohoto post-apo žánru tak i z řad vědeckých pracovníků, kteří se snaží objasnit některé jevy vzniku Zombie nákazy a nebo jemu nejvíce podobným virům atd:. .

plakát

Cesta domů (2003) 

Těžká práce dobrovolníků z organizace "Cesta domů" jež pomáhá rodinám, kde jsou nevyléčitelné nemoci nebo člen rodiny pomalu umírá, ulehčují práci o své příbuzné a nabízejí jim pomoc i cenné rady. Organizace, jež téma smrti doprovází, ale rodinám přináší i lidskost a porozumění přicházející se stářím a s ním spojenou smrtí.

plakát

Konec světa v srdci Evropy (2002) 

Ústy místních obyvatel vesnic tzv: "Na konci světa v srdci Evropy" chudého kamenitého kraje Sedlčanska a Voticka cca 70km pod Prahou, diváka seznámí srdečné vyprávění životních etud dob minulých i současných, života na vesnici kde ruch velkoměsta a politické dění jako by přešlo a vytratilo se.

plakát

Máňa po deseti letech (2003) (TV film) 

Životní střípky jedné extravagantní hysterické exotky, pro kterou se stal kriminál skutečným domovem. Parodie na život v podání Máni Lavičkové.