Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 994)

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Nikdy jsem nebyl milovník tohohle žánru, ale takhle při nedělním večeru v televizi jsem to nejen zkousnul, ale taky se bavil. Takže si asi doženou i první díl.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Zbytečný filmový počin a restart kvalitní série. Amazing Spider man se snaží vrátit na začátek a napravit příběh podle komiksu. Proto tu je Gwen, které se Rami vyhnul, ale to je tak vše. Myslím si, že Lizard do prvního dílu nepatří, protože utáhnout jako záporák film sám nedokáže. Taky nemám rád, když se zabíváme tím, jak k některým věcem hrdina došel - příprava kostýmu, materiál atd. Je to dneska trend, kterým se honosí Nolanův Batman, ale já si myslím, že některé legendy mají zůstat takové, jaké jsou. Proto volím Raimiho sérii. Burtonova Batmana a Bonda s Brosnanem. Amazing Spiderman může být jednou z epizod kresleného seriálu a pak bych dal 3*, ale nic víc.

plakát

Amazonka (1999) (seriál) 

Taková ta sobotní podívaná, která běžela ráno ke snídani. Tehdy jsem sledoval zaujatě, později se podobných seriálů začalo objevovat víc a víc.

plakát

Americké graffiti (1973) 

Tak a mam Lucasovu celovečerní filmografii za sebou a že to nedalo moc práce. Americké graffiti jsou vyznáním k dospívání v padesátých letech tak, jak si je tvůrce pamatuje, k tomu přidá naivní romantiku a vznikne spletenec příběhů jedné noci, ktera ma být jakýmsi zlomem mezi náctiletím a dospělostí. A na me to fungovalo. Ps. hudba je precizně vybraná.

plakát

Americký ninja (1985) 

Dudikoff patří k hercům, kteří jsou v mém soukromém žebříčku na vysoké úrovni, asi to bude pro jisté charisma. A Americký ninja je film, na který nezapomenu.

plakát

Americký ninja 2 (1987) 

Michael drží úroveň filmu, který je jednou z ikon 80.let. A propojení tematiky ninju v americké verzi s lehkým příběhem je výborné.

plakát

Americký ninja 4 (1990) 

Nebýt tam Dudikoff, stálo by to za zlomený samurajský meč

plakát

Americký ninja 5 (1993) 

Dost špatný závěr série, hlavně ten kluk je dost votravnej