Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (156)

plakát

A co Bob? (1991) 

U nás se ujalo -dětské krůčky vždy, když na něco kvaltuju , ale taky někdy voláme - doktoréé Marvinééé . No ale ti dva byli NENA podobitelní

plakát

...a jitra jsou zde tichá (1972) 

Fakt je to víc jak 30let, co jsem tento film viděla a jen si pamatuju, že snad poprvé mi u filmu tekly slzy. Nebo spíš jsem nezadržitelně vzlykala. Nebyl to ten typický film o hrdinství, ale Nádherná opravdu nádherná nedotknutá příroda uprostřed válečného běsnění..Hrdinství nějaké asi bylo, ale nebylo tak důležité jako ta příroda a hudba.

plakát

Americká krása (1999) 

Stane se. Člověka to popadne a začne žít. Je to všechno opravdu jen náhoda? Jeden z filmů, po kterém jsem tiše odcházela z kina.

plakát

Americký gigolo (1980) 

Ouuuuuuu. Parádní filmek. I Rhed dal 4 hvězdičky tak to je něco.

plakát

Anglické jahody (2008) 

Docela mně to chytlo od chvíle, kdy se otec- Viktor Preiss snaží sestavit text letáku se svou tchyní- Ninou Divíškovou. Do historických kotrmelců dospělých zapletené osudy mladých lidí, kteří se stejně jak dnes i tenkrát nedokázali rozhodnout s kým se budou milovat a kam chtějí jít. Rusáci byli autentiční, přechody z barvy do černobílé byly super. Můžu s klidem napsat, že příběh měl více vtipu i strhující děj , než tolik opěvované Vratné lahve. Mám ráda, když po skončení filmu ve mně něco zůstane a po tomhle filmu se to nečekaně stalo.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Pojd´te, zahrajem si hru...Pro mně zábavné, poučné, mám ráda tenhle typ reality show. Jadrný slovník mi vůbec nevadí , jen doufám, že to nebude jen tažení proti přeplácaným jídelním lístkům , že bude pestřejší výběr žadatelů o pomoc. Škoda, že nemůže žádat o pomoc personál nějakého krachujícího podniku, nebo štamgasti a ne jen vynalézaví majitelé restaurací.

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Perfektní pohádka s dětskými herci. Líbila se mi hlavně reklama na pribináka z Posázaví. A strašidelná stezka odvahy na hradě? Harry Potter se může jít bodnout se svými kouzly.

plakát

Avatar (2009) 

Dokonalost sama. Vem to čert, že jsem hned na začátku zatušila, že konec bude jak z hororu ptáci, ale bylo to vykoumané a krásné barvy. Takové ocasy by nebyly k zahození možná to někde takto existuje. Perfektní komentáře mají všichni a nejen mí oblíbení a snad proto, že ten film má zázračné kouzlo.

plakát

Báječná léta (1988) (seriál) 

Pět hvězd je málo, protože ten kluk je symbolem mládí, dospívání , kopanců a drobných úspěchů, které je provázejí. Není to typický dětský seriál, ale spíš pro všechny věkové kategorie. Všechno mělo zvláštní atmosféru. Vypravěč v pravou chvíli propojil jednotlivé obrazy. Trošku dojemné hlavně však veselé příběhy, které pokaždé něco připomenou. Mi se líbil Kevinův otec, který byl dobrák tak trochu jako velký Kevin a Kevinův bratr ho párkrát pořádně doběhl. Kevinův brácha je starší a větší hajzlík, než Kevin, ale v jednom díle překvapí, že má taky dobré srdce.