Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (156)

plakát

Kabinet Dr. Honzáka (2020) (pořad) odpad!

Ten mluví tak pomalu, že pomaleji už to snad ani nejde a klade opravdu záludné dotazy,

plakát

MOST! - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Voe. Už první zápletka je neskutečně vykonstruovaná. Proč by se Luděk nekoukl do počítače kdy přivezou já už nevím co, ale zápletka o hovně. To by spíš šef chtěl aby přišel v sobotu na šichtu. Slabota zase o ničem. Ve skutečnosti by to bylo, sice už mám po šichtě šefe, ale já se vám na ty měchy podívám. A budou premie, že. Dlužný je na koho se podívá, elektřina odpojená, ale frajer až na půdu. Ale kouknu na druhý díl abych věděla, co si vymyslí za bláboly o lidech bez budoucnosti, kteří jsou děěsní frajeři. ehmm jen v Mostě asi. Musím přiznat po shlédnutí čtvrtého dílu, že to je lepší čím dál tím víc, ale stále nevím, co chce seriál zvěstovat? Lidi jsou fakt svině? To už dávno vím. Kdysi jsem měla možnost uklízet s jednou cikánkou. Jsou opravdu jako v tom seriálu a ještě navíc v práci si člověk musí dávat pozor, protože oni jsou zvyklí vyzobávat jen ty rozinky. Dostanete ten nejhnusnější úsek, nejblbější kýbl s hadrem a smeták....Tak to chodí s cikánama. Ale vlastně se všema. Jen ti cikáni to neumějí skrýt to je jejich chyba.

plakát

Panovnice (2019) odpad!

Není to až moc rozbité? Nejlepší ten historik, který nechtěl být jmenovaný. Ten neřekl vůbec nic. Aha dozvěděla jsem se, že abeceda je úžasnej vynález.

plakát

Doktor Martin: Záhada v Beskydech (2018) 

Chápu, že pražákům aspol je tento film cizí. Zas takové vtipy tam nebyly, ale už jenom za tu krajinu. Sama se do Beskyd dostanu tak jednou za rok, s dětma jsme tam jezdili častěji. Okolí Velkých Karlovic a Karolinky je idylické a pěkně to tam vše bylo.Taky se mi líbily herecké výkony všech i neznámých herců a zvláště Roberta Mikluše. Já nevím co všichni mají s tím Donutilem vtipně umí zahrát akorát Trondu. Jak už tu někdo napsal pěkná oddechovka. Dávám 5 hvězd i když bych hodnotila tak 42%. Odpad dávám jen politickýma sexuálním šaškárnám, které nás vracejí do těch trapných šedesátek.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Já pamatuju havíře z osmdesátek. Oči orámované šel z nich strach, ale ten humor ve filmu byl vystižený přesně. Práce pro ně byla vším. Taclík je úplně přesně jak haviř z té doby a Issová by měla už napořád mluvit jak ta haviřska kobieta. Oskar Hes je jak z té doby kluk, co si chce vydělat na život a nehledí na nástrahy této profese a mluví tak, že jsem myslela, že to nějaký kluk tu z Ostravy. Napětí ve filmu má vzestupnou tendenci ani chvilku jsem nepřemýšlela o ničem jiném. Jen mám v hlavě otazník z toho popisu filmu, že se socialisticky žilo a kapitalisticky pracovalo. To jako že se sralo a ted taky na bezpečnost práce? Na dělníky kašlali komunisti a kapitalisti tuplem.

plakát

Bohéma (2017) (seriál) odpad!

Tendenční jako za komunistů opět Čt nezklamala. Chtějí nám naznačit jací byli všichni za okupace hrdinové neb spíš, jak to měli těžké. Věřím, že je to těžké, pořád lézt někomu do zadku.

plakát

Marie Terezie - Série 1 (2017) (série) 

Povedené scény věřila jsem, že to je z té doby a přitom to bylo moderně natočeno. Bylo to i historicky a zároven´nám charaktery postav byly krásně vykresleny. Kritiky zdejších uživatelů beru jako že, kdyby to natočil Miloš Forman a byl tam nahý Kotek tak je to v pořádku.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Pěkně ujetý seriál. Myslím, že si to herci náramně užívali ten retro styl.

plakát

Český slavík Mattoni 2016 (2016) (pořad) 

Dvě hvězdy za Gombitku a jedna za tu malou od Gotta, ta má teda vystupování, že by jí ho mohla kdejaká hvězda závidět. No a Marika Gombitová má hlas jak před třiceti lety. Dávám čtyři hvězdy, protože hodně lidí z principu dá odpad, ale moderátor byl super a nedával narážky na Ovčáčka a spol.