Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (468)

plakát

Jako za starejch časů (2012) 

Chlapci jsou už (notně) starší, tudíž se nikam neženou, zato se parádně špičkují a dodávají filmu tu správnou atmosféru. Závěr jsem čekal jiný i když tohle byla vlastně jediná možnost. RED pro (ještě) starší a pokročilé.

plakát

Mighty Boosh (2004) (seriál) 

Díl od dílu lepší, to ale především proto, že ze začátku jsem byl více než překvapen tím, na co že se to dívám. A on to byl naprosto neskutečně absurdní mix všeho možného, který ovšem, když si ,zvyknete', je třeskutě zábavný!

plakát

Atlas mraků (2012) 

165 minut je pořádná porce času, tady ale byla bezezbytku využita. Pro krásné scény, úžasnou hudbu a stále jednoho a toho stejného Hankse/agenta Smithe/Zlatou malinu Berry atd. Ale mně se to líbilo, ani v šesti příběhových linkách jsem se neztratil. Naprosto ovšem chápu negativní ohlasy, já si to ale zkrátka vychutnal.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Skvělá podívaná, Iron Man/Downey jr. je naprosto odzbrojující, bavíte se celou dobu a přitom to není nějaká trapná vymývárna hlav. Škoda, že se to nedá říct o každém superhrdinském filmu.

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Zklamání, nic jiného. S délkou skoro dvě a půl hodiny to zřejmě měl být pokus o gangsterský opus, ale až na závěr a několik jednotlivých scén mě to nijak neoslovilo. Celkově nevyvážené, otravná digitální kamera... Což je neskutečná škoda, když jde o film, ve kterém hrají mí dva nejoblíbenější herci - Christian Bale a Marion Cotillard.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Opulentní, nařasená, do detailu vypilovaná Podívaná. Podívaná s velkým ,P', protože vám skutečně musí až oči přecházet úžasem nad tím, co vidíte. K tomu naprosto současný, ale přesto skvěle padnoucí soundtrack - a stejně něco chybí. V celé té audio-vizuální kráse se zapomnělo na ,,duši", která by diváka skutečně vtáhla do děje. Což je samozřejmě škoda.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Walter White - pošetilý blázen, starající se jen o ,dokonalost' toho svého modrého šmejdu. Bezskrupulózní, myslíce si kterak vše dělá pro rodinu, zatím co ji vede do pekla. Čím dál více nesymptacká postava, které stěží přejete cokoliv dobrého. Za ním rudé sudy, mrtvoly, lidé bez ducha. A pět sérií opravdu nevšední podívané.

plakát

Vrtěti ženou (2011) 

Příjemná záležitost. Zvláště pro hysterky. Zkrátka, mělo to ty správné vibrace :-)

plakát

Harry Brown (2009) 

Na začátku je to o pomstě, postavení se (mladé) prohnilé společnosti. Tu si vezme do parády Michael Caine jakožto bývalý mariňák. Pak se objeví větší počet nechutných scén, rozpoutá se nějaký ten pouliční riot, další mrtví... A pak to skončí. Harry dál spokojeně žije, drogový dealeři jsou pod drnem. Idyla, řekl by jeden.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Zprvu to vypadalo na prvoplánovanou tragédii, aby se to následně příjemně ,zvrhlo' ve sci-fi variaci Bonnie a Clyde. Námět i zpracování originální, soundtrack suprový, ale Amanda Seyfried s tím divným účesem není dívkou vašich snů ;-)