Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (303)

plakát

Nikdo mě nemá rád (1959) 

Dobrý fil, i když od tohoto režiséra jsem viděl i lepší. I přes to je velmi silný. Nejsmutnější na celém díle je, že důvody, proč se lidi stávají nepřizpůsobivý jsou stále stejné i po těch 50 letech.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Určitě je ro nedprůměrný film. Ale zase na tak velký odvaz. na tu délku jsem čekal více akce. Hodně se mi líbil Waltz v roly Landy. Prostě od filmu jsme dostal co jsme čekal.

plakát

Kachní sezóna (2004) 

Já jsem se bavil a postavám filmu jsem i trochu záviděl. Jedno nedělní odpoledne jin tak trochu terapeuticky vyřešilo několik životních křižovatek. Velké věci se prostě dějí z náhody a nedají se naplánovat.

plakát

Muži v říji (2009) 

nebylo to špatné, ale obávám se že za čas si na tento film ani nevzpomenu. chyběla mi v něm jakási síla. Jinak myslím, že postavy jsou docela reálné. prostě takového člověka potkat můžete. což se o jiných filmech z vesnice moc říct nedá. Ocenění určitě zaslouží Barešův premiér.

plakát

Hranice ovládání (2009) 

Výborná věc, která by nikomu jinému než jarmuschovi neprošla. Ve filmu se toho zas tak moc neděje. Nájemný zabiják co pije dvě kafe pojídá papír a potkává úchylný postavy, občas zajde do muzea. Ale měl jsem pocit, že to hlavní se odehrává, kdesi za tím. Někde v divákovi. úžasnou roly hrají lokace a hudba.

plakát

Jen trošku štěstí (2006) 

Úplný odpad to není. Prostě mne to ničím nezaujalo. Ve filmu je popová skupina a celé je to jako pop. proště šeď a nic zajímavého.

plakát

T.M.A. (2009) 

No Spalovač mrtvol to tedy není. Ale musím filmu přiznat, že splnil to co jsem od něj očekával. napětí a hororová atmosféra je celkem věrná. Hlavní hrdina je v první půlce filmu hodně slabí, ale druhá půle ujde. Chvíli jsem uvažoval i o 4 hvězdách, ale to bylo opravdu moc.

plakát

Závrať (1958) 

Výborný film, který mne udržel v napětí až do konce. docela se mi líbilo, že se vše rozhodne až v poslední vteřině filmu. Režisér jen jemně rozplétá obrovský propletenec příběhu. zároveň to dělá hodně něžně.

plakát

Děrsu Uzala (1975) 

Výborný film, vůbec se nedivím, že toho oskara dostal. Velmi citlivě spracované téma spětí s přírodou, ale i vzathů mezi lidmi navzájem. V dnešní přetechnizované a falešné době film dostává jiný rozměr než v době svého vzniku a o to je vzácnější.

plakát

Atentát v Ambassadoru (2006) 

Celou dobu jsem přemýšlel proč se to jmenuje Bobby ne Ambasador. až konec to docela pěkně rozřešil. Přišlo mi to až takový pohádkový, všichni byli správní a trochu Mirkové Dušínové. Závěr ale pro mne stál za to.