Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Plán útěku (2013) 

5 za to, že tomuhle filmu bylo umožněno vzniknout!

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Žádné vzrůšo, žádné drama, byl to vůbec pan Usáma?:-)

plakát

Zabít tiše (2012) 

Chceš-li ztratit odpoledne, ba dokonce večer, tenhle film ti jistě sedne, štěstím budeš brečet. Čekáš-li však thriller, krimi, brzičko ti dojdou rýmy.

plakát

Strange Circus: Kimjó na circus (2005) 

Skvělá šílenost, která by stála za pět hvězd, ale z nějakého podivného důvodu tam na mě sršelo příliš mnoho krve. A to krev na plátně žeru!

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Konečné dobře zpracované české krimi v zápaďáckém stylu, ale Čmaňa, Zuzka Bydžovská a další drsňáci z estrád mě však o tom, že jde o policejní speciálku zkrátka nepřesvědčí. Kdyby byly na obrazovce vidět konečně jiné ksichty, tak by to byl seriál, který by mohl uspokojit i náročnějšího diváka. Takhle je to opět dostaveníčko oblíbených hvězd z oblíbených seriálů a pohádek. Škoda.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Parta superzlodějů během cesty za svobodou (teda vlastně penězi) zabije minimálně 150 brazilských policistů, 50 civilistů a 100 maskovaných lidí, kteří mají výjimečný talent objevit se vždy na tom nejméně očekávaném místě. Ale co už:-) Kdyby autoři na začátku filmu napsali, že budou využívat fyzikálních zákonitostí Marsu, nebo přinejmenším Měsíce, tak by to bylo na čtyři hvězdy. Skvěle natočené bouračky, Diesel vs Rock super, a snad všechny ty věci nebude nikdo zkoušet na našich silnicích. Teda, když už, tak jen na tom Marsu.

plakát

Pád do ticha (2003) 

Dokument? O tři třídy lepší než 127 hodin!

plakát

Život po životě (2010) 

Pět hvězd aby se vyvážily názory kritiků, kterým film nesedl. Eastwood je Pan tvůrce a je naprosto jasné o co mu v tomhle filmu jde. Skvělé herecké výkony od dětí až po Damona, skvěle naplněných 130 minut. Snímek určitě není pro každého, ale jednou ho stejně všichni uvidí...